Γκρέτα Μπεκάλια: «Πρώτα έφτυσε το χέρι του και μετά με χτύπησε στα οπίσθια»

Newsroom
Γκρέτα Μπεκάλια: «Πρώτα έφτυσε το χέρι του και μετά με χτύπησε στα οπίσθια»

bet365

Για την σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε από τον οπαδό της Φιορεντίνα μίλησε η Ιταλίδα δημοσιογράφος, Γκρέτα Μπεκάλια, η οποία έκανε σαφές πως σκοπεύει να ακολουθήσει τη νομική οδό.

Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης έπεσε η Ιταλίδα δημοσιογράφος, Γκρέτα Μπεκάλια, μετά την αναμέτρηση Έμπολι - Φιορεντίνα, καθώς την ώρα του ρεπορτάζ ένας οπαδός των Βιόλα την χτύπησε στα οπίσθια σε ζωντανή μετάδοση!

Το περιστατικό δεν άργησε να γίνει viral στη γειτονική χώρα, με τους χρήστες των social media να συμπαραστέκονται στην δημοσιογράφο και παράλληλα να καταδικάζουν τον παρουσιαστή για την απαθή στάση του κατά την εξέλιξη του σκηνικού.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε λίγες μέρες αργότερα, η Γκρέτα ανέφερε: «Ένιωσα εξοργισμένη, βιασμένη. Για αυτό το άτομο ήμουν σαν ένα δοκάρι που με κλωτσούσε για να εκτονώσει τον θυμό του. Δεν ήταν οπαδοί, αλλά εκτελεστές. Αλλά θέλετε να μάθετε την ακριβή δυναμική; Πρώτα έφτυσε το χέρι του και μετά με χτύπησε στα οπίσθια, δυνατά, βίαια και με πόνεσε».

Σε κάθε περίπτωση πάντως η δημοσιογράφος δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια, καθώς σκοπεύει να υποβάλλει μήνυση.

 

SERIE A Τελευταία Νέα