Φιορεντίνα - Μίλαν 4-3: Της έσπασε το αήττητο με τεσσάρα! (vid)

Newsroom
Φιορεντίνα - Μίλαν 4-3: Της έσπασε το αήττητο με τεσσάρα! (vid)

bet365

Ανώμαλη προσγείωση για τη Μίλαν, ηττήθηκε 4-3 από την εντυπωσιακή Φιορεντίνα και είδε το αήττητο να χάνεται...

Η Φιορεντίνα ήταν εξαιρετική, επικράτησε 4-3 της Μίλαν στο Αρτέμιο Φράνκι, βρέθηκε στην πεντάδα μαζί με Λάτσιο, Γιουβέντους, ενώ πανηγυρίζει για το γεγονός πως τερμάτισε το αήττητο της Μίλαν! Οι Ροσονέρι έκαναν το χειρότερο αμυντικά παιχνίδι τους στη σεζόν και αν η Νάπολι δεν χάσει από την Ιντερ στο Μιλάνο, τότε θα πέσουν από την κορυφή.

Η Μίλαν μπήκε δυνατά στο ματς, αφού μόλις στο 5ο λεπτό ο Ιμπραΐμοβιτς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα έπειτα από ασίστ του Ερναντέζ, ωστόσο το γκολ σωστά δε μέτρησε λόγω οφσάιντ. Αντίθετα, στο 15' η Φιορεντίνα ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ με τέρμα του Ντάνκαν, με τον Ταταρουσάνου να έχει τεράστια ευθύνη. Η Μίλαν πίεσε και έχασε στο 42' μεγάλη ευκαιρία με τον Ιμπρα, ο οποίος από κοντά... κατάφερε να αστοχήσει. Η Φιορεντίνα είχε την ουσία και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους από το άψογο πλασέ του Σαπονάρα ήρθε το 2-0. Τι και αν ο Πιόλι έκανε τρεις αλλαγές στο 57', η εικόνα δεν άλλαξε.

Η Φιορεντίνα ήταν εξαιρετική και στο 60' πέτυχε και τρίτο τέρμα με υπέροχο τελείωμα του Βλάχοβιτς. Στο σημείο εκείνο η Μίλαν... ξύπνησε, αντέδρασε και σε πέντε λεπτά μπήκε ξανά στο... κόλπο. Ο Ζλάταν με δυο γκολ στο 62' και στο 67' πέτυχε το 3-2. Οι Βιόλα άντεξαν και στο 86′ ήρθε το γκολ της νίκης, όταν ο Γκονζάλες πρέσαρε τον Ερναντέζ, έδωσε στον Βλάχοβιτς και ο Σέρβος πέτυχε το 4-2. Η Μίλαν απλά μείωσε στο 96′ με αυτογκόλ του Βενούτ!

Η Αταλάντα «καθάρισε» εύκολα τη Σπέτσια

Η Αταλάντα νίκησε εύκολα τη Σπέτσια μέσα στο Μπέργκαμο με 5-2 και διεύρυνε το αήττητο σερί της στη Serie A στα έξι συνεχόμενα παιχνίδια. Ο «Μπεργκαμάσκι» μετά και την ήττα της Λάτσιο από τη Γιουβέντους αύξησαν τη διαφορά τους στην 4η θέση από τους Ρωμαίους στους τέσσερις βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 11' με τον Εντσόλα, όμως ο Πάσαλιτς έφερε το παιχνίδι στα ίσα επτά λεπτά αργότερα. Στο 38' ο Ζαπάτα έβαλε μπροστά την Αταλάντα και στο 41' Πάσαλιτς μετά από ασίστ του Ζαπάτα διαμόρφωσε το 3-1 του πρώτου μέρους.

Στο 83' ο Μουριέλ έβαλε και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ, ενώ στο 89' ο Μαλινόβσκι έκανε το 5-1. Η Σπέτσια κατάφερε μόνο να μειώσει την έκταση του σκορ με τον Εντσόλα να πετυχαίνει στο 90+1' το δεύτερο προσωπικό του γκολ και να διαμορφώνει το τελικό 5-2.

 

SERIE A Τελευταία Νέα