«Αυτοί οι φασίστες θέλουν να μας ξεφτιλίσουν»: Η ατάκα στη σειρά για τον Μαραντόνα που εξόργισε τη Λάτσιο

«Αυτοί οι φασίστες θέλουν να μας ξεφτιλίσουν»: Η ατάκα στη σειρά για τον Μαραντόνα που εξόργισε τη Λάτσιο

Newsroom
«Αυτοί οι φασίστες θέλουν να μας ξεφτιλίσουν»: Η ατάκα στη σειρά για τον Μαραντόνα που εξόργισε τη Λάτσιο

bet365

Οργισμένη ανακοίνωση εξέδωσε η Λάτσιο, μέσω της οποίας κατακρίνει την σειρά «Μαραντόνα» και απαιτεί να αφαιρεθεί στιγμιότυπο του Αργεντινού που αποκαλεί τους Λατσιάλι φασίστες.

Οργή και αγανάκτηση επικρατεί στη Λάτσιο για την σειρά «Μαραντόνα» που προβάλλεται στο Amazon Prime. Τα επεισόδια που ακολουθούν την ζωή και την καριέρα του Αργεντινού πρωταθλητή προκάλεσαν την έντονη αντίδραση των Λατσιάλι, οι οποίοι κατέκριναν μέσω επίσημης ανακοίνωσης την παραγωγή για ψευδείς αναφορές.

Συγκεκριμένα, οι Ιταλοί χαρακτηρίζουν επίπλαστη την ατάκα του πρώην άσου της Νάπολι: «Αυτοί οι φασίστες θέλουν να μας ξεφτιλίσουν» που φέρεται να είπε για τους Λατσιάλι σύμφωνα με την σειρά και απαιτούν την άμεση αφαίρεση του σχετικού στιγμιότυπου.

Η ανακοίνωση της Λάτσιο:

«Αφήνουμε την κοινή γνώμη να κρίνει την ποιότητα της σειράς «Μαραντόνα» του Amazon Prime. Ωστόσο θεωρούμε γελοία αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα που έχουμε δει, μέσω των οποίων αποδίδονται λέξεις με εντελώς αυθαίρετο και αδιανόητο τρόπο στον Αργεντίνο πρωταθλητή που δεν θα έλεγε ποτέ: ''Αυτοί οι φασίστες θέλουν να μας ξεφτιλίσουν''. Η Λάτσιο εκείνη την εποχή δεν ήταν σε θέση να σταματήσει μια ομάδα που μαχόταν για το Σκουντέτο, πόσο μάλλον να την ξεφτιλίσει. Και μετά η αναφορά στον φασισμό, ακόμη πιο απεχθής γιατί γίνεται με ξεκάθαρη συκοφαντική διάθεση.

Με λίγα λόγια κατάφεραν να προσβάλλουν τον σύλλογο και τους οπαδούς παρεκκλίνοντας από την πραγματικότητα αλλά και από την σκέψη του ίδιου του Μαραντόνα, ο οποίος έχει δείξει πολλές φορές ότι ήταν φίλος της Λάτσιο: ήταν φιλοξενούμενος στο Φορμέλο, τραγούδησε τον ύμνο μας, άλλαξε φανέλες με τους παίκτες μας. Θα διεκδικήσουμε τα δικαιώματα μας από το Amazon Prime, τους συγγραφείς, τον σκηνοθέτη και τους σεναριογράφους, απαιτώντας μια σκηνή τόσο απίθανη και επώδυνη, που στερείται σεβασμού για τη Λάτσιο και τη μνήμη ενός μεγάλου πρωταθλητή, να κοπεί».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα