Τζέκο: «Η Ρόμα με είχε πουλήσει στην Γιουβέντους χωρίς να το ξέρω»

Κώστας Τόπας
Τζέκο: «Η Ρόμα με είχε πουλήσει στην Γιουβέντους χωρίς να το ξέρω»

bet365

Τα παράπονά του για τον τρόπο με τον οποίο του συμπεριφέρθηκε η Ρόμα, εξέφρασε ο επιθετικός της Ίντερ, Έντιν Τζέκο, μιλώντας παράλληλα και για τους στόχους που έχει με τους «νερατζούρι».

Την Κυριακή (24/10, 21:45) το «Derby d'Italia» κλέβει την παράσταση από την 9η αγωνιστική της Serie A και λίγα 24ωρα πριν τη σέντρα, ο επιθετικός της Ίντερ, Έντιν Τζέκο αποκάλυψε ότι το καλοκαίρι του 2019, η πρώην ομάδα του, Ρόμα, τον είχε πουλήσει στη Γιουβέντους, χωρίς την συγκατάθεσή του.

«Η Ρόμα με είχε πουλήσει στη Γιούβε. Δεν κοιτάζω το παρελθόν και είμαι χαρούμενος στην Ίντερ. Η Ρόμα άνοιξε συζητήσεις με τη Γιουβέντους και δεν ήξερα τίποτα γι’ αυτό, μπήκα στη συζήτηση αργότερα. Η κίνηση κατέρρευσε επειδή η Ρόμα δεν βρήκε τον αντικαταστάτη μου», ανέφερε αρχικά ο Βόσνιος στράικερ στην «Gazzetta dello Sport» και στη συνέχεια μίλησε για το ντέρμπι με την Γιουβέντους.

«Δεν κερδίζεις τον τίτλο τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο. Η Ίντερ και η Γιουβέντους το ξέρουν καλά. Ωστόσο, αν χαθούν πόντοι τώρα, είναι δύσκολο να ανακάμψεις. Πέτυχα το πρώτο μου γκολ στην Ιταλία εναντίον του Κιελίνι, αλλά είναι δύσκολο να παίξω εναντίον του, είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς των τελευταίων δέκα ετών. Την Κυριακή, μπορώ να ζήσω και χωρίς γκολ, θα ήθελα να κερδίσω ακόμα και χωρίς να σκοράρω. Πρέπει να ακυρώσουμε αυτό που μπορούν να κάνουν πολύ καλά, δηλαδή τις αντεπιθέσεις.

Είμαι εδώ στην Ίντερ για να κερδίσω, αλλά ποτέ δεν είναι εύκολο. Αν ο σύλλογος διατηρούσε τον Κόντε και τον Λουκάκου και τους ίδιους παίκτες του περασμένου έτους, δεν θα ήταν σίγουρο ότι θα κερδίσει τον τίτλο έτσι κι αλλιώς», κατέληξε.

 

SERIE A Τελευταία Νέα