Γιουβέντους- Μίλαν 1-1: Κορυφή και... ουρά (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Γιουβέντους- Μίλαν 1-1: Κορυφή και... ουρά (vid)

bet365

H Μίλαν έφυγε με βαθμό από το Τορίνο, κρατήθηκε στην 1η θέση μαζί με την Ιντερ και άφησε τη Γιουβέντους στην 18η θέση με δύο βαθμούς σε τέσσερις αγωνιστικές.

Προσπαθώντας να αποσυμφορήσει κάπως την κατάσταση, πριν το ντέρμπι, ο Μάξι Αλέγκρι προσπαθούσε να περάσει το μήνυμα ότι η Γιουβέντους φέτος δεν πάει για το Σκουντέτο. Και μετά το τελικό σφύριγμα στο Τορίνο και στο ντέρμπι με τη Μίλαν, φάνηκε ότι μάλλον έχει δίκιο. Αυτό το 1-1 αφήνει τη Γιούβε στη ζώνη του υποβιβασμού με δύο βαθμούς σε τέσσερις αγωνιστικές. Είναι κάτι σπάνιο το να μην έχει νίκη σε αυτό το διάστημα, κάτι που της συμβαίνει μόλις για τέταρτη φορά στην ιστορία της.


Όλα ξεκίνησαν πάντως ιδανικά για τη Γηραιά Κυρία, με τον Μοράτα να κάνει ένα φοβερό σπριντ στο μισό γήπεδο (4΄) και να το τελειώνει με τέλεια λομπίτσα. Οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες καλές στιγμές με τους Ντιμπάλα, Μοράτα, αλλά δεν μπόρεσαν να διπλασιάσουν το προβάδισμά τους. Αντιθέτως, ήταν η Μίλαν που ανέλαβε πρωτοβουλία στην επανάληψη.

Και στο 76’ οι Ροσονέρι βρήκαν την ισοφάριση με κεφαλιά του Ρέμπιτς από εκτέλεση κόρνερ του Τονάλι, ο οποίος έκανε πολύ καλή εμφάνιση. Στο φινάλε παραλίγο να κλέψουν και το τρίποντο, με τον Σέζνι να νικάει όμως τον Καλουλού. Ο βαθμός πάντως κράτησε τη Μίλαν στην κορυφή, όπου συγκατοικεί με τη συμπολίτισσα, Ιντερ.

Γιουβέντους (Μάξι Αλέγκρι): Σέζνι, Ντανίλο, Μπονούτσι, Κιελίνι, Αλεξ Σάντρο, Κουαδράδο (72’ Κιέζα), Μπεντανκούρ, Λοκατέλι, Ραμπιό, Ντιμπάλα (78’ Κουλουσέβσκι), Μοράτα (Κεν)

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Μαϊνιάν, Τομόρι, Κιάερ (35’ Καλουλού), Ρομανιόλι, Ερναντές, Τονάλι, Κεσί (64’ Μπενασέρ), Σαλεμάκερς (64’ Φλορέντσι), Μπραΐμ Ντίαθ (90’+2’ Μαλντίνι), Λεάο, Ρέμπιτς.

 

SERIE A Τελευταία Νέα