Πιάνιτς: «Θέλω να επιστρέψω στην Γιουβέντους» (pic)

Κώστας Τόπας
Την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα και να επιστρέψει στην Γιουβέντους εξέφρασε ο Μίραλεμ Πιάνιτς, σε συνομιλία που είχε με έναν θαυμαστή του.

Ο Βόσνιος μέσος δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Ρόναλντ Κούμαν, αλλά και της διοίκησης η οποία πριν από μερικές ημέρες αναζητούσε ομάδες για την παραχώρηση του.

Ωστόσο, ο υψηλός μισθός του καθιστά μια περίπλοκη κίνηση για τους περισσότερους συλλόγους, ενώ είναι επίσης και ο λόγος για τον οποίο οι «μπλαουγκράνα» προσπαθούν να ξεφορτωθούν τον 31χρονο μέσο από το ρόστερ τους.

Από την πλευρά του πάντως, ο Μίραλεμ Πιάνιτς δεν κρύβει την επιθυμία του για επιστροφή στο Τορίνο, καθώς απάντησε σε ένα μήνυμα ενός θαυμαστή του, ο οποίος τον ρώτησε για το μέλλον του στο Instagram.

«Θα ήθελα να επιστρέψω αλλά δεν ξέρω αν γίνεται», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Πιάνιτς. Πάντως το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι πως μετά την αποκάλυψη της συγκεκριμένης εξομολόγησης, ακολούθησαν likes από παλιούς του συμπαίκτες, όπως των Μπονούτσι, Λοκατέλι, Περίν και Πινσόλιο.