Μίλαν – Κάλιαρι 0-0: Αυτοχειρία... (vid)

Μίλαν – Κάλιαρι 0-0: Αυτοχειρία... (vid)

bet365

Η Μίλαν πέταξε την ευκαιρία, έμεινε στο 0-0 με την Κάλιαρι και ενώ βρίσκεται στο +1 από την 5η Γιουβέντους, τελευταία αγωνιστική παίζει στην Αταλάντα και πάει να χάσει το Champions League.

Πέρασε από τη Γιουβέντους με 1-3, διέλυσε 0-7 την Τορίνο. Τα κατάφερε λοιπόν τα δύσκολα και τα χάλασε στα... εύκολα. Η Μίλαν έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με την Κάλιαρι και έχυσε την καρδάρα, ενώ με νίκη θα κλείδωνε και μαθηματικά την επιστροφή της στο Champions League.

Το παιχνίδι ήταν ένα μονότερμα των Ροσονέρι, με τον Κράνιο να έχει ορισμένες σημαντικές επεμβάσεις. Το φινάλε βρήκε το ματς δίχως γκολ και τη Μίλαν να πρέπει τώρα να νικήσει στην έδρα της Αταλάντα. Το μόνο ίσως θετικό είναι ότι η Αταλάντα είναι αδιάφορη, καθώς έχει ήδη πάρει εισιτήριο για τη διοργάνωση με τ' αστέρια. Κάπως έτσι, τελευταία αγωνιστική Μίλαν, Νάπολι και Γιουβέντους θα διεκδικήσουν δύο θέσεις για το Σεντόνι.

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Ντοναρούμα, Κίερ, Τομόρι, Ερναντές, Καλάμπρια (63' Νταλότ), Μπενασέρ (63' Μεϊτέ), Κεσί, Σαλεμάκερς (46' Λεάο), Τσαλχάνογλου, Μπραΐμ Ντίαθ (57' Καστιγιέχο), Ρέμπιτς

Κάλιαρι (Λεονάρντο Σέμπλιτσι): Κράνιο, Γκοδίν, Καρμπόνι (88' Ρουγκάνι), Τσεπιτέλι (87' Κλάβαν), Μαρίν (78' Ντάνκαν), Ντεϊόλα (87' Ασαμόα), Ναντές, Ναϊνγκολάν, Ζοάο Πέδρο, Παβολέτι (67' Τσέρι).

 

SERIE A Τελευταία Νέα