Serie A: «Ζωντανή» για Ευρώπη η Σασουόλο, ολοταχώς για Serie B η Πάρμα (vids)

Gazzetta team
Serie A: «Ζωντανή» για Ευρώπη η Σασουόλο, ολοταχώς για Serie B η Πάρμα (vids)

bet365

Η Σασουόλο του Γιώργου Κυριακόπουλου επικράτησε 1-0 της Σαμπντόρια με το γκολ του Μπεράρντι, έφτασε τις τέσσερις σερί νίκες και κρυφοκοιτάζει ακόμη και την Ευρώπη. H Κροτόνε... τραβάει την Πάρμα μαζί της στη Serie B.

Η Σασουόλο το βράδυ της 7ης Απριλίου στην εκτός έδρας ήττα από τη Ίντερ έμοιαζε βαθμολογικά αδιάφορη. Από τότε έχει παίξει τέσσερα ματς και έχει πανηγυρίσει ισάριθμες νίκες. Μετά τη Φιορεντίνα, την Μπενεβέντο και τη Μίλαν, οι «νεροβέρντι» νίκησαν και τη Σαμπντόρια.

Με βασικό τον Γιώργο Κυριακόπουλο (έπαιξε 62 λεπτά), η Σασουόλο επικράτησε της ομάδας από τη Γένοβα χάρη στο 14ο γκολ του Ντομένικο Μπεράρντι στην τρέχουσα σεζόν της πρώτης κατηγορίας του ιταλικού πρωταθλήματος.

Η τελευταία νίκη της Κροτόνε ήταν στις 7 Μαρτίου, εντός έδρας με την Τορίνο. Από τότε η ουραγός της Serie A μετρούσε μόνον ήττες. Κι όμως νίκησε στο Ένιο Ταρντίνι την Πάρμα σε ένα ματς που είχε επτά γκολ (3-4), συμπαρασύροντας τους «τζαλομπλού» - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου - στη δεύτερη κατηγορία.

Η Τζένοα στην πρώτη χρονικά αναμέτρηση του Σαββάτου νίκησε 2-0 τη Σπέτσια, ξέμπλεξε η ίδια με την παραμονή, άφησε όμως τους «μπιανκονέρι» για τα καλά μπλεγμένους.

 

SERIE A Τελευταία Νέα