Μίλαν – Ουντινέζε 1-1: Κατά λάθος βαθμό στο 90'+7' οι Ροσονέρι (vid)

Gazzetta team
Μίλαν – Ουντινέζε 1-1: Κατά λάθος βαθμό στο 90'+7' οι Ροσονέρι (vid)

bet365

Η Μίλαν ισοφάρισε 1-1 στο τέλος, αλλά η Ουντινέζε της έκανε ζημιά και την άφησε στο -3 από την κορυφή με ματς περισσότερο. Πεντάρα και 3η θέση για Αταλάντα, διπλό στη Φιορεντίνα η Ρόμα.

Σέντρα στην περιοχή. Ενα απλωμένο χέρι. Τεντωμένο χωρίς κανέναν λόγο. Στο 90'+7'. Πέναλτι υπέρ της Μίλαν. Ο Κεσί ευστοχεί και οι Ροσονέρι παίρνουν τουλάχιστον έναν βαθμό, σε ένα ματς που ήταν πέρα για πέρα χαμένο. Με το που μπαίνει το γκολ, λήξη. Το 1-1 με την Ουντινέζε αφήνει στους Ροσονέρι πικρή γεύση. Μία ακόμα απώλεια σε ένα σημείο της σεζόν που δεν είναι καλό. Οι φιλοξενούμενοι είχαν αγγίξει το τρίποντο, καθώς ο Μπεσάο (68') τους είχε δώσει το προβάδισμα. Το παιχνίδι ήταν ανοικτό, οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες και η Ουντινέζε δεν κλείστηκε. Το φινάλε βρήκε τους Μιλανέζους στο -3 από την κορυφή, αλλά με ματς περισσότερο από την Ιντερ.

Νίκες για Αταλάντα, Ρόμα

Στο ημίχρονο η Αταλάντα τα έβρισκε σκούρα στο εντός έδρας με την Κροτόνε. Με το σκορ στο 1-1 (12' Γκόσενς – 23' Νουάνκο) όμως οι Μπεργκαμάσκι μπήκαν στην επανάληψη φουριόζοι και πρόσθεσαν τέσσερα ακόμα γκολ στη σούμα τους. Παλομίνο (48'), Μουριέλ (50'), Ιλιτσιτς (58') και Μίραντσουκ (84') απογείωσαν την Αταλάντα στην 3η θέση. Λίγο πιο πίσω, στο -2, ακολουθεί η Ρόμα, η οποία κατάφερε να περάσει με 1-2 από τη Φιορεντίνα χάρη σε γκολ του Ντιαβαρά στο 88'. Νωρίτερα, ο Σπινατσόλα είχε κάνει τόσο το 0-1 (48'), όσο και το 1-1 με αυτογκόλ (60').

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Σασουόλο – Νάπολι 3-3
Κάλιαρι – Μπολόνια 1-0
Αταλάντα – Κροτόνε 5-1
Φιορεντίνα – Ρόμα 1-2
Τζένοα – Σαμπντόρια 1-1
Μπενεβέντο – Βερόνα 0-3
Μίλαν – Ουντινέζε 1-1

 

SERIE A Τελευταία Νέα