Ρόμα: «Παγώνει» το πλάνο για νέο γήπεδο

Ρόμα: «Παγώνει» το πλάνο για νέο γήπεδο

Κώστας Τόπας
Ρόμα: «Παγώνει» το πλάνο για νέο γήπεδο

bet365

Η Ρόμα γνωστοποίησε πως λόγω των οικονομικών προβλημάτων που έχουν προκληθεί εξαιτίας του κορονοϊού, δεν θα ξεκινήσει το πλάνο της για νέο γήπεδο.

Οι «τζιαλορόσι» είχαν ξεκινήσει το συγκεκριμένο πρότζεκτ για νέο γήπεδο, στην περιοχή Τορ Ντι Βάλε, χωρητικότητας 55.000 θέσεων, από το 2014, ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα είχαν σχεδιάσει.

Κι αυτό διότι τα χρέη της ομάδας αλλά και οι συνθήκες που επικρατούν αυτή την εποχή με τον κορονοϊό, της έβαλαν «στοπ» στα σχέδια τα οποία μελετούσε όλα αυτά τα χρόνια.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, η διοίκηση της Ρόμα να ξεκινήσει και πάλι τα σχέδια και τα έργα της για το νέο γήπεδο, το οποίο θα είναι εμπνευσμένο από το Κολοσσαίο.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

SERIE A NEWS FEED