Εξαλλος ο Πίρλο για το πέναλτι της Νάπολι: «Αν είχαν δώσει στη Γιουβέντους αυτό το πέναλτι τι θα λέγατε;» (pic)

Κώστας Τόπας
Εξαλλος ο Πίρλο για το πέναλτι της Νάπολι: «Αν είχαν δώσει στη Γιουβέντους αυτό το πέναλτι τι θα λέγατε;» (pic)

bet365

Τη διαφωνία του με την απόφαση να καταλογιστεί πέναλτι υπέρ της Νάπολι, εξέφρασε ο τεχνικός της Γιουβέντους, Αντρέα Πίρλο.

Οι «παρτενοπέι» κατέκτησαν τους τρεις βαθμούς και η Γιουβέντους έχασε πολύτιμο έδαφος στη μάχη για τον τίτλο. Το ματς μεταξύ των δύο ομάδων έκρινε το εύστοχο πέναλτι του Ινσίνιε.

Ωστόσο, ο Αντρέα Πίρλο τόνισε πως αδικήθηκε από την διαιτησία του Ντανιέλε Ντόβερι, λέγοντας πως δεν υπήρχε παράβαση στη φάση μεταξύ του Κιελίνι με τον Ραχμάνι.

Υπενθυμίζουμε πως ο στόπερ της Γιουβέντους, πήρε και την κεφαλιά και άθελά του βρήκε με τα χέρια τον Ραχμάνι στο πρόσωπο. Μπορεί αρχικά να μην καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ της Νάπολι, αλλά μετά από εξέταση της φάσης με τη χρήση του VAR, ο Ντόβερι άλλαξε την απόφαση του. Μία απόφαση που έκανε έξαλλο τον προπονητή της «Γηραιάς Κυρίας».

«Εάν δώσεις πέναλτι για αυτό, τότε οποιαδήποτε επαφή θα τιμωρηθεί με την εσχάτη των ποινών. Αν είχαν δώσει στη Γιουβέντους αυτό το πέναλτι σήμερα τι θα γινόταν; Πόσες πολεμικές, πόσες φωνές θα είχαμε; Οπως και να έχει, προχωράμε. Εχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι την Τετάρτη και συγκεντρωνόμαστε σε αυτό», τόνισε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

 

SERIE A Τελευταία Νέα