Τρομερό μήνυμα Κριστιάνο για τα γενέθλιά του: «Έχετε ξεχωριστή θέση στη καρδιά μου» (pic)

Gazzetta team
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε 36 ετών κι έστειλε ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα προς τον κόσμο με ποστάρισμά του στο Instagram.

Μαζί με την οικογένειά του γιόρτασε στα 36α γενέθλιά του ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους, έστειλε ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα στον κόσμο με το οποίο έδειξε και την αγάπη του...

Αναλυτικά το συγκινητικό μήνυμά του:

«36 ετών, απίστευτο! Φαίνεται σαν να ξεκίνησαν όλα χθες, αλλά αυτό το ταξίδι είναι ήδη γεμάτο περιπέτειες και ιστορίες που πρέπει να θυμάμαι. Η πρώτη μου μπάλα, η πρώτη μου ομάδα, το πρώτος μου γκολ... Ο χρόνος περνά!

Από τη Μαδέιρα στη Λισαβόνα, από τη Λισαβόνα στο Μάντσεστερ, από το Μάντσεστερ στη Μαδρίτη, από τη Μαδρίτη στο Τορίνο, αλλά πάνω απ' όλα, από το κάτω μέρος της καρδιάς μου στον κόσμο... Έχω δώσει ό, τι μπορούσα, δεν κράτησα τίποτα και πάντα προσπαθούσα να παραδώσω την καλύτερη δυνατή εκδοχή του εαυτού μου. Σε αντάλλαγμα, μου δώσατε την αγάπη και τον θαυμασμό σας, την παρουσία σας και την άνευ όρων υποστήριξή σας. Και γι' αυτό, δεν θα μπορέσω ποτέ να σας ευχαριστήσω αρκετά. Δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα χωρίς εσάς.

Καθώς γιορτάζω τα 36α γενέθλιά μου και το 20ο έτος ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, λυπάμαι που δεν μπορώ να σας υποσχεθώ για ακόμα 20 χρόνια μετά. Αλλά αυτό που μπορώ να σας υποσχεθώ είναι ότι, όσο συνεχίζω, δεν θα λάβετε ποτέ λιγότερο από το 100% από εμένα!

Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά για όλη την υποστήριξή σας και για τα ευγενικά μηνύματα και τις πρωτοβουλίες σας κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας. Αυτό σημαίνει πολλά για μένα και όλοι έχετε μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου».