Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Guest στο φεστιβάλ του Σαν Ρέμο για 50.000 ευρώ τη βραδιά!

Gazzetta team
Το ετήσιο μουσικό φεστιβάλ του Σαν Ρέμο θα έχει την τιμητική του, αφού ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα δώσει το παρών ως guest καλεσμένος, με αμοιβή 50.000 ευρώ για καθεμία από τις πέντε βραδιές του show.

Τραυματίας, εν αναμονή της επιστροφής του στη δράση με τη Μίλαν, αλλά πάνω από όλα σταρ. Αυτός είναι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και η παρουσία του είναι η σπουδαιότερη ατραξιόν που θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν οι διοργανωτές του φετινού φεστιβάλ στο Σαν Ρέμο.

Ο Σουηδός στράικερ των Ροσονέρι «έκλεισε» ως guest καλεσμένος στην 70η επέτειο του ιστορικού θεσμού ιταλικού τραγουδιού, ο οποίος θα λάβει χώρα από τις 2 ως τις 6 Μαρτίου και ο ίδιος θα δώσει το παρών, μάλιστα και τις πέντε βραδιές. Φυσικά, η εμφάνισή του περιλαμβάνει και… γενναιόδωρο αντίτιμο, με τον προσεχώς 40άρη αστέρα να λαμβάνει 50.000 ευρώ ανά βραδιά και 250.000 ευρώ συνολικά!

Στο εν λόγω διάστημα, πάντως, η Μίλαν έχει προγραμματισμένο αγώνα με την Ουντινέζε (3/3, 19:00), αλλά ο διοργανωτής-παραγωγός του show, Αμαντέους, υποσχέθηκε ότι «ο Ίμπρα δεν θα χάσει ούτε βραδιά από το φεστιβάλ, αλλά ούτε και τον αγώνα του με τους Ροσονέρι, παρ’ όλο που ως φίλαθλος της Ίντερ το προσπάθησα έτσι κι αλλιώς».