Μίλαν: Θετικοί στον κορονοϊό Ρέμπιτς και Κρούνιτς λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με την Γιουβέντους (pic)

Κώστας Τόπας
Μίλαν: Θετικοί στον κορονοϊό Ρέμπιτς και Κρούνιτς λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με την Γιουβέντους (pic)

bet365

Λίγες ώρες πριν η Μίλαν υποδεχθεί την Γιουβέντους (06/01, 21:45) για το ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής της Serie A, οι «ροσσονέρι» ανακοίνωσαν δύο κρούσματα κορονοϊού.

Η Γιουβέντους έχει ξεκινήσει ήδη το ταξίδι της για το Μιλάνο, για να τεθεί εκεί, απόψε στις 21:45, αντιμέτωπη με τη Μίλαν για το μεγάλο ντέρμπι του ιταλικού πρωταθλήματος. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δύο ομάδες είναι πολλά.

Οι «μπιανκονέρι» ταλαιπωρούνται κι αυτοί από τον κορονοϊό καθώς Κουαδράδο και Άλεξ Σάντρο διαγνώστηκαν θετικοί στον Covid-19 κι έτσι δεν θα μπορέσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο εν λόγω παιχνίδι.

Από την άλλη, ο Στέφανο Πιόλι είδε πως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν είναι ακόμα στο 100% και δεν τον συμπεριέλαβε στα πλάνα του, ενώ λίγες ώρες πριν τη σέντρα η διοίκηση της Μίλαν με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε πως από το ματς θα απουσιάσουν και οι Αντε Ρέμπιτς, Ράντε Κρούνιτς.

Οι δύο ποδοσφαιριστές προσβλήθηκαν από τον κορονοϊό και θα παραμείνουν σε απομόνωση στα σπίτια τους, μέχρι να υποβληθούν σε νέες εξετάσεις. Τα υπόλοιπα τεστ της ομάδας ήταν όλα αρνητικά κι έτσι ο τεχνικός της Μίλαν καλείται να αλλάξει τα πλάνα του για το αποψινό ματς λόγω του ιού.

Οσον αφορά το παιχνίδι, αυτό θα διεξαχθεί κανονικά καθώς για να αναβληθεί από την ιταλική λίγκα, θα πρέπει μία ομάδα να ξεπεράσει τα πέντε κρούσματα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα