Τζανιόλο: «Επιστρέφω τον Απρίλη, θα είμαι στο Euro»

Κώστας Ζάλιαρης
Τζανιόλο: «Επιστρέφω τον Απρίλη, θα είμαι στο Euro»

bet365

Με αισιοδοξία και πείσμα συνεχίζει ο Νικολό Τζανιόλο που θέλει να ξεχάσει το 2020 για τους πολύ σοβαρούς τραυματισμούς που αποκόμισε στα γόνατα. Αρχίζει προπονήσεις από τον Ιανουάριο...

Ο Ιταλός χαφ της Ρόμα πέρασε εφιαλτικό έτος, αφού, τον Ιανουάριο υπέστη την πρώτη ρήξη χιαστού σε ματς των «τζιαλορόσι» απέναντι στην Γιουβέντους και το ίδιο έπαθε και λίγο μετά το καλοκαίρι σε αναμέτρηση για το Nations League παίζοντας για την εθνική ομάδα της πατρίδας του απέναντι στην Ιταλία.

Είναι, βέβαια, από εκείνους που ευνοήθηκαν με την αναβολή του Euro 2020 και την μεταφορά του για το καλοκαίρι του 2021, δηλώνοντας στην Gazzetta dello Sport:

«Δεν βιάζομαι, αλλά δουλεύω καλά και σωστά. Κάθε μέρα πηγαίνω στο προπονητικό της Τριγκόρια. Θα δουλέψω τόσο ώστε το δεξί και το αριστερό μου πόδι να είναι το ίδιο δυνατά και όταν καταφέρω να έχω τη σωστή νοοτροπία και να μη φοβάμαι, θα ξεκινήσει η επιχείρηση επιστροφής.

Έχω μια ολόκληρη καριέρα μπροστά μου και δεν αξίζει να βιάζομαι για 2-3 παιχνίδια. Νομίζω γύρω στον Απρίλη θα είμαι εντάξει για να παίξω. Θα είμαι παρών στο Euro».

 

SERIE A Τελευταία Νέα