Γιουβέντους – Νάπολι: Αναβολή στο αποτέλεσμα της έφεσης και ελπίδες των «παρτενοπέι»!

Κώστας Ζάλιαρης
Γιουβέντους – Νάπολι: Αναβολή στο αποτέλεσμα της έφεσης και ελπίδες των «παρτενοπέι»!

bet365

Ο δικηγόρος της Νάπολι, Ματία Γκρασάνι, θεώρησε πως το γεγονός ότι δεν έγινε γνωστό το αποτέλεσμα της εκδίκασης της έφερεσης της ομάδας όπως αναμενόταν μέσα στη Δευτέρα, δίνει ελπίδα στους «παρτενοπέι» για δικαίωση απέναντι στη Γιουβέντους!

Οι Ναπολιτάνοι λόγω κορονοϊού και έχοντας ισχυριστεί ότι με βάση το Πρωτόκολλο που ίσχυε δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν στο Τορίνο πριν από λίγο καιρό, δεν παρουσιάστηκαν ποτέ στο γήπεδο για να παίξουν με τη Γιουβέντους. Οι «μπιανκονέρι» πήγαν κανονικά, περίμεναν, δεν έπαιξαν ποτέ και η απόφαση που βγήκε ήταν ο μηδενισμός της Νάπολι για το παιχνίδι γνωρίζοντας την ήττα (3-0) στα χαρτιά και αφαίρεση ενός βαθμού.

Οι «παρτενοπέι» από την πρώτη στιγμή άσκησαν έφεση στην απόφαση αυτή, τη Δευτέρα περίμεναν να ενημερωθούν οριστικά για το αποτέλεσμα της υπόθεσης όμως αυτό δεν έγινε ποτέ.

«Με καρδιά και ψυχή προσπαθήσαμε να κάνουμε την επιτροπή να καταλάβει ότι δεν γινόταν να παίξουμε και ότι θα πρέπει να γίνει κανονικά το παιχνίδι. Ήταν πολλά τα θέματα που είχε αυτή η υπόθεση και πάνω απ' όλα μπαίνει και η ακεραιότητα και η διαφάνεια του πρωταθλήματος. Η Νάπολι είναι το θύμα σε όλη αυτή την υπόθεση» είπε ο δικηγόρος της ομάδας, Ματία Γκρασάνι στο Radio Kiss Kiss.

Διαβάστε επίσης:

Γιουβέντους – Νάπολι 3-0... στα χαρτιά και επίσημα (pics)

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SERIE A Τελευταία Νέα