Serie A: 15 ομάδες δυσκολεύονται να πληρώσουν τους παίκτες!

Κώστας Ζάλιαρης
Serie A: 15 ομάδες δυσκολεύονται να πληρώσουν τους παίκτες!

bet365

Δημοσίευμα από την Γερμανία αναφέρει ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων της Serie A θα δυσκολευθεί τρομερά να καταβάλει τους μισθούς του Νοεμβρίου λόγω της κατάστασης με την πανδημία!

Η Allgemeine Zeitung της Φρανκφούρτης δημοσιεύει το ρεπορτάζ, το οποίο παρουσιάζει με πηγή το γερμανικό Μέσο και η Corriere dello Sport, αναφορικά με την ασφυκτικά πιεσμένη κατάσταση των συλλόγων της πρώτης κατηγορίας του ιταλικού ποδοσφαίρου στο οικονομικό σκέλος.

«Η υγεία είναι πάνω απ' όλα, όμως, τα μέτρα που έχουν ληφθεί επηρεάζουν τρομερά και το ποδόσφαιρο όπου εμείς ως διοργανώτρια αρχή ξέρουμε πως έχουν χαθεί 600 εκατομμύρια ευρώ μέσα στο 2020 μόνο από τα κλειστά γήπεδα» ανέφερε ο πρόεδρος της Lega Serie A, Πάολο Νταλ Πίνο, ο οποίος, μαζί και με τον ισχυρό άνδρα της Ομοσπονδίας, έχουν απευθύνει νέα έκκληση προς την Κυβέρνηση της χώρας.

Ορισμένες από τις 15 ομάδες που φέρονται ν' αντιμετωπίζουν τεράστια οικονομικά προβλήματα, λέγεται πως δεν έχουν χρήματα για να καταβάλουν και τη δόση που χρωστούν από τον Ιούνιο!

Διαβάστε επίσης:

 

SERIE A Τελευταία Νέα