Αταλάντα: Κινείται για Μπατσουαγί, αν αποχωρήσει ο Ζαπάτα

Gazzetta team
Αταλάντα: Κινείται για Μπατσουαγί, αν αποχωρήσει ο Ζαπάτα

bet365

Στο στόχαστρο της Αταλάντα βρίσκεται ο Μίτσι Μπατσουαγί ως πιθανός αντικαταστάτης του Ντουβάν Ζαπάτα, με ιταλικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως έχει ανοίξει ήδη δίαυλο επικοινωνίας με την Τσέλσι.

Ντουβάν Ζαπάτα φεύγει (;), Μίτσι Μπατσουαγί έρχεται για την Αταλάντα.

Οι Μπεργκαμάσκι έχουν φέρει σε πρώτο πλάνο τον σχεδιασμό του ρόστερ για την επόμενη σεζόν και η Νο1 περίπτωση που εξετάζει ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι για τη γραμμή κρούσης είναι αυτή του Βέλγου στράικερ της Τσέλσι, για να καλύψει το ενδεχόμενο κενό του Κολομβιανού φορ, για τον οποίον ενδιαφέρεται έντοντα η Γιουβέντους.

Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, η 3η στη φετινή Serie A Αταλάντα έχει ήδη αρχίσει επαφές με τους Μπλε για την περίπτωση του 29χρονου επιθετικού, ο οποίος θα μπει στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του. Έτσι, το πιθανότερο σενάριο αν τυχόν ο Ζαπάτα αποχωρήσει και η ομάδα του Μπέργκαμο κινηθεί για την απόκτησή του, είναι να το κάνει με δανεισμό και οψιόν αγοράς στο τέλος της σεζόν.

Όσον αφορά τον ποδοσφαιριστή, πάντως, δεν είναι σίγουρο το κατά πόσο θα δεχθεί στους προσωπικούς όρους της μεταγραφής, έχοντας ζήσει άσχημες στιγμές δύο χρόνια πριν από μερίδα οπαδών των Μπεργκαμάσκι, οι οποίοι του είχαν επιτεθεί ρατσιστικά στο προ διετίας ματς της Αταλάντα με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ για το Europa League.

 

SERIE A Τελευταία Νέα