Ο Μάξι Λόπες στη... Σαμπενετετέζε της τρίτης κατηγορίας!

Gazzetta team
Ο Μάξι Λόπες στη... Σαμπενετετέζε της τρίτης κατηγορίας!

bet365

Αφού βοήθησε (σχετικά έστω) την Κροτόνε να επιστρέψει στην Serie A μετά από τρία χρόνια, ο Μάξι Λόπες αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην τρίτη κατηγορία με την φανέλα της Σαμπενετετέζε.

Με ένα γκολ σε 14 συμμετοχές, ο Μάξι Λόπες δεν έκανε ακριβώς την διαφορά για την Κροτόνε, αλλά έβαλε και αυτός το δικό του λιθαράκι για την επιστροφή της ομάδας στην Serie A, για πρώτη φορά από το 2018.

Ο Αργεντινός άλλοτε επιθετικός των Ρίβερ Πλέιτ, Μπαρτσελόνα και Μίλαν, μεταξύ άλλων, δεν πρόκειται να ακολουθήσει την Κροτόνε στα «σαλόνια» του ιταλικού ποδοσφαίρου, αφού αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στη... Σαμπενετετέζε, ομάδα τρίτης κατηγορίας!

Η συγκεκριμένη ομάδα, η οποία έχει προπονητή τον Ουρουγουανό άλλοτε σπουδαίο κεντρικό αμυντικό της Γιουβέντους, Πάολο Μοντέρο, θέλει να διεκδικήσει με αξιώσεις την άνοδο στην Serie B, όπου έχει να παίξει από το 1989 (δεν έχει παίξει ποτέ στην Serie A), και ποντάρει πολλά στον 36χρονο Λόπες, ο οποίος εσχάτως απασχολεί περισσότερα τα ΜΜΕ με τις κόντρες του με την πρώην σύζυγό του, Γουάντα Νάρα, παρά για τις αγωνιστικές του επιδόσεις.

Εφόσον μετατραπεί σε γάμο το φλερτ που αποκάλυψε η εφημερίδα «Il Resto del Carlino», η Σαμπενετετέζε θα γίνει η όγδοη (!) ιταλική ομάδα στην καριέρα του Λόπες, μετά τις Κατάνια, Μίλαν, Σαμπντόρια, Κιέβο, Τορίνο, Ουντινέζε και Κροτόνε.

 

SERIE A Τελευταία Νέα