Κριστιάνο Ρονάλντο - Ιμόμπιλε: Αμοιβαίος σεβασμός για τα 30 γκολ στη Serie A (pics & vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Κριστιάνο Ρονάλντο - Ιμόμπιλε: Αμοιβαίος σεβασμός για τα 30 γκολ στη Serie A (pics & vids)

bet365

Οι δύο μεγάλοι σκόρερ της Serie A έφτασαν στα 30 τέρματα για φέτος στο πρωτάθλημα μετά το 2-1 της Γιουβέντους επί της Λάτσιο και έδειξαν πως τρέφουν σεβασμό ο ένας για τον άλλον.
Ο CR7 έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στα χρονικά που καταφέρνει να σημειώσει 50 γκολ σε Serie A, LaLiga και Premier League.

Παράλληλα, έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους έπειτα από το 1952 που φτάνει στα 30 τέρματα στο πρωτάθλημα σε μια αγωνιστική περίοδο.

Επίσης, είναι ο ταχύτερος των τελευταίων 35 χρόνων που φτάνει στα 50 γκολ στην πρώτη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου αφού χρειάστηκε μόλις 61 ματς.

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε από την πλευρά του έγινε μόλις ο δεύτερος Ιταλός ποδοσφαιριστής και τέταρτος γενικά που φτάνει στα 30+ γκολ στην Serie A σε μια ποδοσφαιρική χρονιά τα τελευταία 61 χρόνια.

Στο φινάλε της αναμέτρησης της Δευτέρας στο Τορίνο κι ενώ οι δυο μεγάλοι πρωταγωνιστές ήταν εκείνοι που είχαν σκοράρει στο τελικό 2-1 για τη Γιουβέντους που αγκάλιασε τον τίτλο, οι δυο παίκτες συνεχάρησαν ο ένας τον άλλο για τα επιτεύγματά τους κι έδειξαν πως υπάρχει τρομερός αλληλοσεβασμός.

 

SERIE A Τελευταία Νέα