Σασουόλο - Γιουβέντους 3-3: «Φλέρταρε» με το κάζο, κρατιέται στο +7 η Κυρία (vid)

Σασουόλο - Γιουβέντους 3-3: «Φλέρταρε» με το κάζο, κρατιέται στο +7 η Κυρία (vid)

bet365

Η Γιουβέντους γλίτωσε την ανατροπή-κάζο από τη Σασουόλο και με το γκολ του Σάντρο, τουλάχιστον απέφυγε την ήττα, διατηρώντας έτσι διαφορά ασφαλείας επτά βαθμών στο κυνήγι του τίτλου.

Η Μίλαν τής έσπασε το απόλυτο μετά το restart, με ανατροπή από 0-2 σε 4-2. Το πάθημα, όμως, δεν έγινε μάθημα για τη Γιουβέντους, η οποία σε δεύτερο σερί εκτός έδρας παιχνίδι απώλεσε προβάδισμα δύο τερμάτων και εν τέλει βολεύτηκε με τον βαθμό, όπως και στο προηγούμενο ματς κόντρα στην Αταλάντα.

Αυτή τη φορά είχε απέναντί της την αμέσως πιο φορμαρισμένη και απολαυστική ομάδα του Campionato στην επανέναρξη μετά τους Μπεργκαμάσκι, τη Σασουόλο του Γιώργου Κυριακόπουλου, η οποία σκόραρε άλλα τρία τέρματα κόντρα στο σύνολο του Σάρι μέσα σε μια εβδομάδα, ξεγύμνωσε τις παθολογικές αδυναμίες του, όμως στο φινάλε η δουλειά για την Κυρία έγινε (3-3) και το +7 από τη δεύτερη Αταλάντα φαντάζει ακόμη ασφαλής διαφορά τίτλου.

Οι Μπιανκονέρι κατάφεραν ουσιαστικά να γκρεμίσουν ο,τι έχτισαν στα πρώτα 12 λεπτά του αγώνα. Ντανίλο στο 5’ και Ιγουαΐν επτά λεπτά αργότερα έδωσαν από νωρίς την αίσθηση της νίκης στη Γιούβε, όμως, το γκολ του Τζούρισιτς στο 29’ αναπτέρωσε τις ελπίδες των Νεροβέρντε και την πορεία του ματς.

Η συνέχεια της αντεπίθεσης των γηπεδούχων ήρθε εμφατικά με την έναρξη του δεύτερου μέρους. Ο Μπεράρντι πρώτα στο 51’ έφερε το ματς στα ίσα και στο 54’, ο Καπούτο, ο παίκτης που «έκαψε» τις τελευταίες βλέψεις της Λάτσιο για Scudetto σφράγισε το απόλυτο comeback. Ήταν το 9ο γκολ που δέχεται η Γιούβε στα τελευταία τρία ματς, σημάδι της αγωνιστικής κρίσης που αντιμετωπίζει.

Ωστόσο, ακόμη κι αν η ομάδα του Ντε Τσέρμπι είχε κερδίσει μακράν τις εντυπώσεις, η Κυρία πήρε τουλάχιστον τον βαθμό, χάρη στο γκολ του Άλεξ Σάντρο στο 64’, γλιτώνοντας έτσι από μια μεγάλη γκέλα που θα έβαζε ξανά «φωτιά» στην υπόθεση τίτλου.

Προς το παρόν, το +7 από τη δεύτερη πλέον Αταλάντα (77 έναντι 70 βαθμών) απαιτεί πλήρη κατάρρευση στις επόμενες αγωνιστικές για να ανατραπεί και οι πρωταθλητές εξακολουθούν να βαδίζουν με σχετική ασφάλεια στο 9ο σερί Scudetto.

Σασουόλο (Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι): Κονσίλι, Μούλντουρ, Κίρικες (75’ Μάρλον), Πελούζο, Κυριακόπουλος, Μανιανέλι (67’ Μπουράμπια), Λοκατέλι, Μπεράρντι (86’ Φεράρι), Τζούρισιτς (67’ Τραορέ), Μπόγκα (86’ Ρασπαντόρι), Καπούτο

Γιουβέντους (Μαουρίτσιο Σάρι): Σέζνι, Σάντρο, Κιελίνι (46’ Ρουγκάνι), Ντε Λιχτ, Ντανίλο, Ματουιντί (88’ Ράμσεϊ), Πιάνιτς (57’ Ραμπιό), Μπεντανκούρ, Μπερναντέσκι (62’ Κόστα), Κριστιάνο Ρονάλντο, Ιγουαΐν (57’ Ντιμπάλα)

Νέο στραβοπάτημα για Λάτσιο

Ήταν να μην πάρει την κάτω… βόλτα. Μετά από τρεις σερί ήττες, η Λάτσιο έχασε ολοκληρωτικά την επαφή με την 1ηΓιουβέντους αφήνοντας και πάλι δύο βαθμούς στην έδρα της Ουντινέζε. Χωρίς γκολ το ματς, οι Λατσιάλι υποχώρησαν μάλιστα στην 3η θέση (2η η Αταλάντα) και κινδυνεύουν να βρεθούν και 4οι, αν η Ίντερ νικήσει στο δικό της παιχνίδι. Στο +7 αντιθέτως από τη ζώνη του υποβιβασμού απομακρύνθηκαν οι Μπιανκονέρι.

Χτίζει ξανά σερί η Ρόμα

Μετά το αρνητικό σερί των τριών αγώνων όπου μέτρησε μόνο ήττες, η Ρόμα του Πάουλο Φονσέκα ανταπέδωσε με τρίτη σερί νίκη, απέναντι στη Βερόνα. Το πέναλτι του Βερετού στο 10’ άνοιξε το σκορ και η κεφαλιά του Τζέκο στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους τον δρόμο για τη νίκη, η οποία παρά την άμεση μείωση των Ελλήνων με τον Πεσίνα στο 47’, εν τέλει κατακτήθηκε. Έτσι, οι Τζιαλορόσι ξέφυγαν στο +5 από Νάπολι και κυρίως Μίλαν και εξακολουθούν να έχουν τον πρώτο λόγο για την 5η θέση.

Περίπατος για Φιορεντίνα, κινδυνεύει για τα καλά η Λέτσε

Εύκολο βράδυ είχε η Φιορεντίνα στην έδρα της Λέτσε, επικρατώντας με το άνετο 3-1 εκτός έδρας, που διαμορφώθηκε από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Κιέζα στο 6’, Γκεζάλ στο 38’ και Κουτρόνε στο 40’ μετά από ασίστ του πρώτου έδωσαν γερό «χτύπημα» στους γηπεδούχους, που πλέον κινδυνεύουν να απομακρυνθούν στο -4 από την έξοδο της επικίνδυνης ζώνης, αν επικρατήσει η Τζένοα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα