Τζένοα - Γιουβέντους 1-3: Ήταν να μην περάσει πρώτη η «Μεγάλη Κυρία» (vid)

Τζένοα - Γιουβέντους 1-3: Ήταν να μην περάσει πρώτη η «Μεγάλη Κυρία» (vid)

bet365

Η Γιουβέντους συνέχισε και στην Γένοβα την επέλασή της, με την «Μεγάλη Κυρία» να επικρατεί της Τζένοα με 3-1 και να κρατάει στους 4 την διαφορά της από την δεύτερη Λάτσιο.

Ήταν τελικά να μην περάσει στην πρώτη θέση η Γιουβέντους. Με το που το έκανε δείχνει γιατί είναι η καλύτερη ομάδα της Ιταλίας αυτή την δεκαετία. Η παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο πέρασε και από την Γένοβα επικρατώντας της Τζένοα με 3-1 και διατήρησε την διαφορά της από την δεύτερη Λάτσιο στους 4 βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι αφού για ένα ημίχρονο δεν μπόρεσαν να διασπάσουν την άμυνα των αντιπάλων, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Ντμιμπάλα στο 50' Επτά λεπτά πιο αργά ο Κριστιάνο Ρονάλντο με μία γκολάρα έκανε το 0-2 δίνοντας σημαντικό προβάδισμα νίκης στην Γιουβέντους, που δεν σταμάτησε εκεί και στο 73' ο Κόστα έκανε το 0-3. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν με τον Πιναμόντι στο 76'.

Με τη νίκη αυτή η Γιούβε έφτασε τους 72 βαθμούς, με την Λάτσιο να ακολουθεί στην 2η θέση με 68, ενώ η Τζένοα συνεχίζει να παίζει με την φωτιά. Η ομάδα της Γένοβας είναι στην 17η θέση με 26 βαθμούς, μόλις έναν πάνω από την Λέτσε που βρίσκεται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Τζένοα (Νταβίντε Νικόλα): Περίν, Ρομέρο, Σουμαορό, Μασιέλο, Τζιλιόνε (62’ Μπαρέκα), Μπεχράμι, Σένε (46’ Λεραγκέρ), Στουράρο (75’ Μπιράσκι), Κασάτα (77’ Πάντεφ), Πιναμόντι, Φαβίλι (46’ Σανάμπρια)

Γιουβέντους (Μαουρίτσιο Σάρι): Σέζνι, Ντανίλο, Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Κουαδράδο, Ραμπιό (83’ Ματουιντί), Πιάνιτς (74’ Ράμσεϊ), Μπεντανκούρ, Κριστιάνο (74’ Ιγουαΐν), Ντιμπάλα (83’ Ολιβιέρι), Μπερναντέσκι (66’ Κόστα)

 

SERIE A Τελευταία Νέα