Έρχεται το νέο Juventus Camp Athens!

Έρχεται το νέο Juventus Camp Athens!

Gazzetta team
Έρχεται το νέο Juventus Camp Athens!

bet365

Για 11η συνεχή χρονιά και έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα, το CGS Sports Club είναι έτοιμο να υποδεχθεί όλους τους μικρούς φίλους του ποδοσφαίρου που θέλουν να ζήσουν από κοντά την μοναδική εμπειρία του Juventus Camp Athens.

Μετά από μία ανατρεπτική χρονιά και λαμβάνοντας όλους τους σχετικούς κανονισμούς και τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα, το CGS Sports Club βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την λειτουργία του Juventus Training Camp και για το καλοκαίρι του 2020.

Για 11η συνεχή χρονιά, λοιπόν, μέσα από μελετημένες ασκήσεις κι ένα σωστά δομημένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων, οι μικροί φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να προσεγγίσουν την φιλοσοφία της Juventus, να διασκεδάσουν αλλά και να συμμετάσχουν σε νέα παιχνίδια, δοκιμάζοντας παράλληλα τις δυνατότητές τους.

Ιταλοί και Έλληνες πτυχιούχοι προπονητές από το πρότυπο κέντο των ποδοσφαιρικών σπουδών του Τορίνο, θα μεταφέρουν τις γνώσεις τους και θα μεταλαμπαδεύσουν το μοναδικό μοντέλο εκπαίδευσης της “Juve” σε μία εβδομάδα γεμάτη ποδοσφαιρική ένταση.

Στο Juventus Camp Athens που θα διεξαχθεί όπως κάθε χρόνο στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του CGS στην Παλλήνη, μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά από όλη την Ελλάδα, από την Κύπρο και από άλλες χώρες, σύμφωνα με τις παρακάτω λεπτομέρειες.

  • Camp με διανυκτέρευση

Για παιδιά γεννημένα από το 2003 έως το 2011

1η περίοδος: 29/06 – 05/07

  • Day Camp

Για παιδιά γεννημένα από το 2011 έως το 2014

1η περίοδος: 29/6 – 3/7

2η περίοδος: 6/7 – 12/7

Κάθε παιδί μπορεί να επιλέξει από μία έως δύο εβδομάδες.

Η είσοδος των παιδιών γίνεται κάθε Δευτέρα και η αποχώρησή τους κάθε Κυριακή πρωί. Η είσοδος των παιδιών χωρίς διανυκτέρευση θα γίνεται κάθε Δευτέρα πρωί με αποχώρηση το μεσημέρι μέχρι και την Παρασκευή και η προσέλευση θα γίνεται με σχολικό, κατόπιν συνεννόησης με την γραμματεία του Camp.

Κλείστε θέση τώρα: Για την ολοκλήρωση της κράτησης θα χρειαστεί να συμπληρώσετε την online αίτηση και να καταθέσετε την προκαταβολή του ανάλογου ποσού.

Για λεπτομέρειες και πληροφορίες επικοινωνήστε με την Γραμματεία της Juventus Academy Athens.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2106030411, fax: 2106030570, Κινητό: 6973300306, Email: [email protected]

 

SERIE A Τελευταία Νέα