Η Serie A επιστρέφει: Γιουβέντους ή Λάτσιο τον τίτλο; (infographics & polls)

Gazzetta team
Η Serie A επιστρέφει: Γιουβέντους ή Λάτσιο τον τίτλο; (infographics & polls)

bet365

Μετά το Coppa Italia, η Serie A παίρνει σειρά και όλα είναι ανοιχτά. Ποιος θα πάρει τον τίτλο, ποιος θα βγει στο Champions League και ποιες θα υποβιβαστούν;

Επιστρέφουμε στην κανονικότητα σιγά σιγά. Η Bundesliga έκανε την αρχή, ακολούθησε η Super League και η La Liga, είδαμε ξανά Premier League και επιτέλους θα έχουμε ξανά και Serie A. Ναι, οι ημιτελικοί και ο τελικός του Coppa Italia μας έδωσαν μια... εσάνς από ιταλική κουλτούρα αλλά όλα τα λεφτά είναι το καμπιονάτο.

Στις επόμενες 12 αγωνιστικές θα δούμε την τρομερή μάχη ανάμεσα σε Γιουβέντους και Λάτσιο για το πρωτάθλημα, την αγωνία της Αταλάντα για το αν θα παραμείνει στην 4η θέση και φυσικά τι θα γίνει στην ουρά της Serie A.

Τα φαβορί για τον τίτλο με διαφορά δύο βαθμών

Κεφάλαιο πρώτο λοιπόν. Ποια ομάδα θα κατακτήσει φέτος το πρωτάθλημα; Η Γιουβέντους από αλλού το περίμενε (Ιντερ) και από αλλού της ήρθε (Λάτσιο). Η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο ναι μεν είναι στο +2 από την παρέα του Τσίρο Ιμόμπιλε αλλά δεδομένα δεν θα είναι εύκολο το έργο της. Αποδείχθηκε άλλωστε και από τον τελικό Κυπέλλου, όπου η Γιουβέντους το έχασε από τη Νάπολι.

Πάντως το να κατακτήσει το πρωτάθλημα η «Μεγάλη Κυρία» προσφέρεται σε απόδοση 1.35 στο PameStoixima του ΟΠΑΠ.

Ποια είναι η απόδοση για την Λάτσιο; Στο 3.00 για να το κατακτήσει η ομάδα της Ρώμης στο PameStoixima του ΟΠΑΠ.

Υπάρχει φυσικά και η επιλογή για την Ιντερ (8.50) ακόμα και για την Αταλάντα (300.00).

H μάχη για την 4αδα του Champions League

ΟΚ, Γιουβέντους και Λάτσιο είναι οι σίγουρες της πρώτης 4αδας. Η Ιντερ λογικά θα πρέπει να αυτοκτονήσει για να χάσει την 3η θέση; Η 4η όμως που σε βάζει απευθείας στους ομίλους του επόμενου Champions League;

Εκεί θα έχουμε μάχη μέχρι τέλους. Η Αταλάντα είναι στους 48 βαθμούς (σε 25 ματς) αλλά η Ρόμα ακολουθεί με 45 βαθμούς (σε 26 ματς). Η Νάπολι θα πρέπει να κάνει τρομερό photo finish αν θέλει να τις φτάσει (39 βαθμούς σε 26 ματς) αλλά έχει το μομέντουμ από την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Με την επιστροφή της Serie A η Αταλάντα θα υποδεχτεί στο Μπέργκαμο την Σασουόλο (στις 21/6) και ο άσος μπορεί να είναι στο 1.35 στο PameStoixima του ΟΠΑΠ, αλλά υπάρχει και το 2-3 γκολ στον αγώνα σε απόδοση 2.41!

Η Νάπολι επιστρέφει στην Serie A στις 23 Ιουνίου και θα πάει στην έδρα της Βερόνα. Και το διπλό προσφέρεται σε απόδοση 1.95!

Οσο για την Ρόμα; Στις 24 Ιουνίου θα υποδεχτεί στο Ολίμπικο την Σαμπντόρια και το over 2.5 είναι σε απόδοση στο 1.66 στο PameStoixima του ΟΠΑΠ.

Οι 4 ενέργειες που προσφέρει το Πάμε Στοιχημα στα πρακτορεία ΟΠΑΠ κι επιβραβεύει τους παίκτες

Φυσικά εκτός από τις παραπάνω αγορές το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και πολλά ειδικά στοιχήματα. Ομως δεν είναι μόνο αυτά. Το Πάμε Στοίχημα στα πρακτορεία ΟΠΑΠ προσφέρει και 4 ενέργειες με τις οποίες επιβραβεύει τους παίκτες. Ποιες είναι αυτές;

  • Στο Παρά 1 (μπορείς να σώσεις το στοίχημά σου... στο παρά 1)
  • Boost 13 (boost στους καλύτερους αγώνες της ημέρας)
  • Boost Νίκης (goal στα κέρδη με boost νίκης)
  • 2-0 & Εληξε (μπορείς να κερδίσεις το στοίχημά σου χωρίς να ανησυχείς για ανατροπή)
 

SERIE A Τελευταία Νέα