«Ο Ρονάλντο μού είπε ότι ίσως τελειώσει την καριέρα του στην Αμερική»

Ο Νάνι, ο συμπαίκτης του Ρονάλντο στην εθνική Πορτογαλίας και νυν άσος της Ορλάντο Σίτι είπε πως ο σούπερ σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαιρικού χάρτη δεν αποκλείεται να κλείσει την πλούσια και γεμάτη τίτλους καριέρα του στο MLS.

Ρεάλ - Βαλένθια σε Live Streaming* με σούπερ προσφορά* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

«Πριν μερικά χρόνια μού είπε ότι ίσως τελειώσει την καριέρα του στην Αμερική. Δεν είναι 100% σιγουρο. Υπάρχει μια πιθανότητα», σχολίασε χαρακτηριστικά στο ESPN, σε μια συνέντευξή του όπου μίλησε για το πρωτάθλημα και το επίπεδο εκεί.

Ο Νάνι, που έχει παίξει σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σπόρτινγκ Λισαβόνας, μετράει στο MLS 30 συμμετοχές με 12 γκολ και 5 ασίστ αυτήν τη στιγμή.

Σημειώνουμε πως ο Ρονάλντο διανύει το 35ο έτος της ηλικίας του, ενώ το υπάρχον συμβόλαιό του με την Γιουβέντους εκπνέει τον Ιούνιο του 2022. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να ολοκληρωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών νωρίτερα. Δημοσιεύματα είχαν σταθεί στο ότι ο παίκτης θα παίξει δύο σεζόν στην Ιταλία και μετά θα πάει στις ΗΠΑ.

Μάλιστα είχε γραφτεί πως ο ιδιοκτήτης της Ορλάντο (εκεί όπου είναι ο Νάνι) έχει συμφωνήσει με τον Ζόρζε Μέντες (μάνατζερ του Ρονάλντο).

Εχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα συμβεί όταν ολοκληρωθεί η σεζόν.