Ραϊόλα για το όχι του Χάαλαντ στη Γιουβέντους: «Θα τον έβαζαν στην U-23»!

Gazzetta team
Ραϊόλα για το όχι του Χάαλαντ στη Γιουβέντους: «Θα τον έβαζαν στην U-23»!

bet365

Ο Μίνο Ραϊόλα αποκάλυψε τον λόγο της άρνησης του Ερλινγκ Χάαλαντ να υπογράψει τη συμφωνία που είχε με τη Γιουβέντους και αυτό ήταν η έλλειψη αγωνιστικής εμπιστοσύνης των Τορινέζων.

Τέλη Δεκεμβρίου έμοιαζε σχεδόν σίγουρο. Ο Ερλινγκ Χάαλαντ που τρέλανε τους πάντες με το φετινό ξεκίνημα του στη Ζάλτσμπουργκ και ειδικά στο Champions League, είχε συμφωνήσει σε όλα με τη Γιουβέντους. Ωστόσο, την ύστατη στιγμή η μεταγραφή του χάλασε και ο λόγος δεν ήταν το οικονομικό ή η διάρκεια του συμβολαίου. Τι συνέβη λοιπόν και τον Γενάρη κατέληξε στη Ντόρτμουντ αντί για το Τορίνο; Ο μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα αποκάλυψε τι ήταν εκείνο που δεν άρεσε στον Νορβηγό εκκολαπτόμενο σούπερ σταρ:

«Γιατί ο Χάαλαντ δεν πήγε στη Γιουβέντους; Μα είναι απλό. Θα τον έβαζαν αρχικά να παίζει στην U-23 και όχι στην κανονική ομάδα, κάτι που εκείνος δεν δεχόταν με τίποτα». Τελικά βρέθηκε στη Ντόρτμουντ τον Γενάρη και όλα του πηγαίνουν τέλεια, καθώς έχει σκοράρει 13 φορές σε 12 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις (10 στο πρωτάθλημα) και η φήμη του ολοένα και απλώνεται. Οπως δείχνει πάντως, για U-23 δεν ήταν σίγουρα...

 

SERIE A Τελευταία Νέα