Μπαλοτέλι - Κιελίνι: Μόνιασαν μέσω εκπομπής για την επίμαχη αυτοβιογραφία

Gazzetta team
Μπορεί ο Μάριο Μπαλοτέλι και ο Τζόρτζιο Κιελίνι να ήρθαν στα μαχαίρια μετά τα σχόλια του δεύτερου για τον πρώτο στην αυτοβιογραφία του, ωστόσο, η παρεξήγηση λύθηκε άμεσα.
bwin: Κορυφαίες οnline αποδόσεις στην Bundesliga. |21+

Tο επεισόδιο τους μονοπώλησε τα ιταλικά και όχι μόνο ΜΜΕ λίγες μέρες νωρίτερα. O Τζόρτζιο Κιελίνι ήταν εκείνος που συγκέντρωσε τις αρνητικές εντυπώσεις, με όσα δήλωσε για τον Μάριο Μπαλοτέλι και τον Φελίπε Μέλο στην αυτοβιογραφία του.

Ο αμυντικός της Γιουβέντους τους χαρακτήρισε ως τους πιο ασεβείς παίκτες που συνάντησε στην καριέρα του, με τον «Super Mario» να τον κατακρίνει για το γεγονός ότι προτίμησε να μην του το πει ευθέως, παρά μόνο να γραφτεί στις σελίδες ενός βιβλίου.

Τελικά, αφού η σκόνη κάθισε, οι δύο άλλοτε συμπαίκτες στην Σκουάντρα Ατζούρα τα βρήκαν κι επίσημα, μέσω μάλιστα τηλεοπτικής εκπομπής.

Ο Κιελίνι έστειλε υπογεγραμμένο το βιβλίο στον Μπαλοτέλι, ο οποίος σε αντάλλαγμα του έδωσε μια φανέλα του, με αφιέρωση όλο νόημα:

«Ακόμα κι αν με μαχαίρωσες πισώπλατα χωρίς να το περιμένω, σε αγαπάω ακόμη φίλε».

«-Μ: Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που τα κάνεις θάλασσα εσύ κι όχι εγώ

: Σε ζήλευα. Διότι στη ζωή πρέπει να κάνεις λάθη για να εξελίσσεσαι.

: Είμαι τέλειος τότε. Αλλά αλήθεια, προς όλο το κοινό, δεν είχαμε ποτέ πόλεμο εμείς οι δυο. Σας το λέω συνέχεια», ήταν η live στιχομυθία των δύο ανδρών.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το περιεχόμενο της αυτοβιογραφίας, ο εκ των αρχηγών της Γιούβε πήρε την ευθύνη για το λάθος του και δήλωσε πως είχε την πρόθεση να ενημερώσει τον Μπαλοτέλι προτού κυκλοφορήσει το βιβλίο.