Σπανταφόρα: «Οι ομάδες κινδυνεύουν με καραντίνα»

Κώστας Τόπας
Σπανταφόρα: «Οι ομάδες κινδυνεύουν με καραντίνα»

bet365

Ξεκάθαρος ήταν ο Υπουργός Αθλητισμού της Ιταλίας, Βιντσέντζο Σπανταφόρα, για τις ομάδες οι οποίες θα τεθούν σε καραντίνα αν κι εφόσον παρουσιαστούν άλλα κρούσματα.

Την Τετάρτη ίναι προγραμματισμένη η έκτακτη τηλεδιάσκεψη προκειμένου να συζητηθεί η επανέναρξη του πρωταθλήματος, αλλά και τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Η κυβέρνηση θα εξετάσει το ενδεχόμενο να ξεκινήσει η αγωνιστική δράση στις 14 Ιουνίου.

Παρ' όλα αυτά ο Βιντσένζο Σπανταφόρα τόνισε πως μόνο αν η Ομοσπονδία δεχθεί τις αλλαγές, θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις.

«Οι ειδικοί αιτήθηκαν αλλαγές στο πρωτόκολλο, όπως για παράδειγμα αν βρεθεί θετικό δείγμα, τότε άπαντες στην ομάδα να τεθούν σε καραντίνα. Επίσης τα τεστ θα πληρωθούν από τις ομάδες, όχι από τον απλό κόσμο. Αν η Ομοσπονδία δεχθεί τις αλλαγές, τότε θα ξεκινήσουν και πάλι προπονήσεις», τόνισε χαρακτηριστικά.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SERIE A NEWS FEED