Ίντερ – Γιουβέντους: Στον εισαγγελέα το θέμα με το ηχητικό και τον Πιάνιτς!

Ίντερ – Γιουβέντους: Στον εισαγγελέα το θέμα με το ηχητικό και τον Πιάνιτς!

bet365

Το θέμα που προέκυψε από τη συνέντευξη του πρώην επικεφαλής της πειθαρχικής επιτροπής της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και τα όσα ανέφερε για την εξαφάνιση του ηχητικού που ζητήθηκε για ματς της Ίντερ με τη Γιουβέντους το 2018, οδηγείται στην Εισαγγελία του Μιλάνου.

bwin - Live Casino γεμάτο εκπλήξεις* όλο τον Μάιο! |21+ * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο Πεκοράρο ισχυρίστηκε ότι ενώ ζήτησε την ενδοεπικοινωνία των διαιτητών και όσα άκουσε ο Ορσάτο για αντιαθλητικό μαρκάρισμα που έγινε μάλιστα μπροστά στα μάτια του σε νίκη (3-2) της Γιουβέντους στο Μιλάνο σε καθοριστικής σημασίας παιχνίδι για την έκβαση του τίτλου της σεζόν 2018-2019, η συγκεκριμένη φάση δεν είχε συμπεριληφθεί στο αρχείο.

Η Corriere dello Sport αναφέρει πως το ηχητικό απόσπασμα από το συγκεκριμένο περιστατικό δεν συμπεριλήφθηκε διότι δεν αφορά κάποιον από τους τρεις λόγους παρέμβασης του VAR, όπως ορίζεται για τα γκολ, τα πέναλτι και την απευθείας αποβολή.

Ο Πιάνιτς είχε ήδη μια κάρτα όταν έκανε το κάκιστο μαρκάρισμα και παρά τα έντονα παράπονα των παικτών της Ίντερ στον Ορσάτο, εκείνος δεν τιμώρησε τον Μαυροβούνιο...

 

SERIE A Τελευταία Νέα