«Η Σάλτσμπουργκ μπορεί να αγοράσει αύριο άμα θέλει τον Κριστιάνο»

Κώστας Τόπας
«Η Σάλτσμπουργκ μπορεί να αγοράσει αύριο άμα θέλει τον Κριστιάνο»

bet365

Την πεποίθηση του ότι η Σάλτσμπουργκ μπορεί να αγοράσει οποιαδήποτε στιγμή θέλει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, εξέφρασε ο μέσος της Μπενεβέντο, Όλιβερ Κραγκλ

Η εταιρεία ενεργειακών ποτών άρχισε να επενδύει στο ποδόσφαιρο το 2005 όταν αγόρασε τον αυστριακό σύλλογο Αούστρια Σάλτσμπουργκ και τον μετονόμασε σε Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ

Επειτα, έχει επεκτείνει την ποδοσφαιρική αυτοκρατορία της και απέκτησε τους Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς, την Ρεντ Μπουλ Μπραζίλ, την Ρεντ Μπουλ Μπραγκαντίνο, την Ρεντ Μπουλ Γκάνα αλλά κυρίως την Ρεντ Μπουλ Λειψία.

Η τελευταία μάλιστα τα τελευταία χρόνια έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοση και πόσω μάλλον φέτος που διεκδικεί τον τίτλο της Bundesliga.

Ο πρώην μέσος της Σάλτσμπουργκ και νυν της Μπενεβέντο, Ολιβερ Κραγκλ θεωρεί ότι μία ομάδα της Red Bull και συγκεκριμένα ο πρώην σύλλογος του, μπορεί να αγοράσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο ανά πάσα στιγμή.

«Η Σάλτσμπουργκ έχει δυναμώσει τα τελευταία χρόνια. Ειδικά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πιστεύω ότι ο όμιλος της Red Bull μπορεί να αγοράσει τον Κριστιάνο και να αποκτηθεί από την Σάλτσμπουργκ», τόνισε χαρακτηριστικά.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SERIE A NEWS FEED