Κορονοϊός: Φίλαθλοι της ΣΠΑΛ βοηθούν όσους συμπολίτες τους έχουν ανάγκη

Gazzetta team
Κορονοϊός: Φίλαθλοι της ΣΠΑΛ βοηθούν όσους συμπολίτες τους έχουν ανάγκη

bet365

Η «Curva Ovest», ο πιο φανατικός σύνδεσμος φιλάθλων της ιταλικής ΣΠΑΛ, στο πλευρό όσων δεν έχουν την δυνατότητα να εξυπηρετηθούν μόνοι τους.

Η Ιταλία, δυστυχώς, ξεπέρασε τους δέκα χιλιάδες νεκρούς λόγω του κορονοϊού. Κάθε πόλη, κάθε χωριό της γειτονικής χώρας χρειάζεται κάθε δυνατή βοήθεια. Και η «Curva Ovest», ο πιο φανατικός σύνδεσμος φιλάθλων της ΣΠΑΛ, βγαίνει στους δρόμους (με μέτρο, βεβαίως) για να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη στην πόλη Φεράρα, όπου και εδρεύει η ομάδα.

«Η πόλη μας, οι άνθρωποι μας, βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση και εμείς απλώνουμε το χέρι μας» εξηγεί σε ανακοίνωσή της ο σύνδεσμος φιλάθλων, μέλη του οποίου θα βοηθούν ηλικιωμένους και ανθρώπους που δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν και βρίσκονται σε καραντίνα στα σπίτια τους.

Οι φίλαθλοι θα μεταφέρουν τα ψώνια και τα φάρμακα για ανθρώπους που δεν μπορούν να βγουν από τα σπίτια τους. Τις προηγούμενες ημέρες, η «Curva Nord» της Αταλάντα και η «Curva Maratona» της Τορίνο προχώρησαν σε παρόμοιες ενέργειες στις πόλεις τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα