Η Γιουβέντους «βλέπει» Ζεσούς για παρτενέρ του Κριστιάνο

Gazzetta team
Έντονο ενδιαφέρον για την περίπτωση του Γκάμπριελ Ζεσούς έχει εκφράσει η Γιουβέντους σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, με τους ανθρώπους της να τον θεωρούν το ιδανικό στήριγμα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Virtual Sports* στο επίκεντρο του καζίνο. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Εν μέσω της έκτακτης κατάστασης που επικρατεί στην Ιταλία λόγω του κορονοϊού, η Γιουβέντους συνεχίζει κανονικά να σχεδιάζει την επόμενη σεζόν και Νο1 προτεραιότητα όσον αφορά το ρόστερ αποτελεί η απόκτηση του ιδανικού παρτενέρ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη γραμμή κρούσης.

Σύμφωνα με την «Tuttosport», η Μεγάλη Κυρία έχει στραφεί στην περίπτωση του Γκάμπριελ Ζεσούς της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος δείχνει να ικανοποιεί όλα τα αγωνιστικά κριτήρια που έχουν θέσει, πάντα σε συνάρτηση με την παρουσία του «CR7» στην κορυφή της επίθεσης.

Ο 23χρονος Βραζιλιάνος φορ των Πολιτών ανήκει στο κλαμπ παικτών που η αξία τους μπορεί να φτάσει τα 100 εκατομμύρια ευρώ, τουλάχιστον με τα δεδομένα πριν από την εκδήλωση της πανδημίας για αυτό και η Γιουβέντους θεωρητικά θα πρέπει να πουλήσει κάποιον από τους δικούς της παίκτες.

Το ενδιαφέρον για τον Ζεσούς, έτσι, δίνει τροφή για σενάρια αποχώρησης του Πάουλο Ντιμπάλα από το Τορίνο, κάτι που παραλίγο να συμβεί και το περασμένο καλοκα