Γιουβέντους – Ουντινέζε 3-1: 4x4 ο «διπλός» Ρονάλντο (vid)

Gazzetta team
Γιουβέντους – Ουντινέζε 3-1: 4x4 ο «διπλός» Ρονάλντο (vid)

bet365

Ο CR7 σκόραρε για 4ο σερί ματς βάζοντας δύο γκολ (άλλο ένα ο Μπονούτσι) και οι Μπιανκονέρι της καλής επιθετικής τριάδας καθάρισαν επιτέλους από νωρίς ένα ματς. Ηττα για Αταλάντα στη Μπολόνια (2-1).

Οι οπαδοί το ζητούν, οι δημοσιογράφοι το περιμένουν πώς και πώς, ο Ρονάλντο είπε ότι οι τρεις τους το απολαμβάνουν όταν συμβαίνει για κάποια λεπτά και ο Μαουρίτσιο Σάρι θεώρησε ότι το ματς με την Ουντινέζε στο Τορίνο ήταν μια καλή ευκαιρία για να το δοκιμάσει από την αρχή: Ρονάλντο-Ντιμπάλα-Ιγουαΐν στην 11άδα. Το αποφάσισε και μάλλον ήταν γούρικο, αφού για πρώτη φορά φέτος η Γιούβε είχε καθαρίσει με τρία γκολ από το ημίχρονο: 1-0 ο Ρονάλντο στο 9' με συρτό σουτ μετά την προσπάθεια του Ντιμπάλα να κατεβάσει, 2-0 ο Ρονάλντο στο 37' πλασάροντας με το αριστερό μετά την κάθετη του Ιγουαΐν, 3-0 ο Μπονούτσι στο 45' με κεφαλιά μετά το κόρνερ του Ντιμπάλα και την κεφαλιά-πάσα του Ντεμιράλ. Πέραν αυτών, το Νο10 είχε οριζόντιο δοκάρι, το Νο7 είχε κάθετο δοκάρι και γενικά στο δεύτερο ημίχρονο η Κυρία θα μπορούσε να βάλει κι άλλα γκολ, αφού τις ευκαιρίες τις έκανε, αλλά τις έχασε. Οπως και να έχει όμως, αυτή τη φορά στο Allianz Stadium μάλλον έμειναν ικανοποιημένοι από όσα είδαν και δεν ασχολήθηκαν ιδιαίτερα με το γκολ της Ουντινέζε στο 94' με την κοντινή προσπάθεια του Πουσέτο μετά τη σέντρα του Τερ Αβεστ (3-1).

Γιουβέντους: Μπουφόν, Ντανίλο, Μπονούτσι (76' Ντε Λιχτ), Ντεμιράλ, Ντε Σίλιο, Ραμπιό, Μπεντανκούρ, Ματουιντί, Ντιμπάλα (75' Μπερναρντέσκι), Ρονάλντο, Ιγουαΐν (80' Ντάγκλας Κόστα).

Ουντινέζε: Μούσο, Τρουστ-Εκονγκ, Ντε Μάιο, Νιούτινκ, Μαντραγκόρα, Φοφανά, Τερ Αβεστ, Ντε Πάουλ (67' Γουάλας), Στρίγκερ Λάρσεν (87' Νεστορόφσκι), Λαζάνια, Οκάκα (61' Πουσέτο).

Ευκαιρίες η Αταλάντα, νίκη η Μπολόνια
Στο Renato Dall'Ara η Αταλάντα παρατάχθηκε με τρελή ψυχολογία μετά την πρόκριση της στους "16" του Champions League και φάνηκε και την ώρα του ματς ότι ήταν καλά. Η ομάδα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι, άλλωστε, ήταν καλύτερη από την αρχή ως το τέλος και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για γκολ, αλλά τις έχανε. Μόνο μία κατέληξε στα δίχτυα, από τον Μαλινόφσκι στο 60' μετά την πάσα του Μπάροου, αλλά δεν αρκούσε για να πάρουν έστω την ισοπαλία οι Μπεργκαμάσκι, αφού οι γηπεδούχοι σκόραραν δις: Στο 12' με τον Παλάσιο στην επαναφορά μετά το δοκάρι του Ορσολίνι και στο 53' με τον Πιόλι. Ετσι, οι Ροσομπλού του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς πήγαν στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού ενώ η Αταλάντα έχασε την ευκαιρία να πατήσει στην 4η θέση, περιμένοντας το ματς της Ρόμα (εντός με Σπαλ) και τη ματσάρα της Κάλιαρι με τη Λάτσιο το βράδυ της Δευτέρας.

 

SERIE A Τελευταία Νέα