Πρόκριση με Μπενάσι η Φιορεντίνα

Gazzetta team
Πρόκριση με Μπενάσι η Φιορεντίνα

bet365

Στον επόμενο γύρο του Coppa Italia προκρίθηκαν οι Βιόλα μετά το 2-0 επί της Τσιταντέλα, όπως και η Τζένοα μετά το 3-2 επί της Ασκολι.

Στους "16" του ιταλικού κυπέλλου βρίσκεται πλέον η Φιορεντίνα, η οποία υποδέχθηκε την Τσιταντέλα και επιβλήθηκε με 2-0, χάρη σε δύο γκολ του Μπενάσι (21', 53'). Ετσι, οι Τοσκανοί, οι οποίοι έπαιζαν με 10 παίκτες από το 27' (αποβλήθηκε ο Βενούτι), έκλεισαν ραντεβού με την Αταλάντα στο Μπέργκαμο.

Στους "16" βρίσκεται και η Τζένοα μετά το 3-2 επί της Ασκολι, σε ένα ματς-θρίλερ. Οι Γενοβέζοι προηγήθηκαν στο 10' με τον Πιναμόντι αλλά οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή με γκολ του Μπερέτα (48') και αυτογκόλ του Κρίσιτο (68'). Αυτός, τελικά, εξιλεώθηκε στο 72' σκοράροντας στη σωστή εστία για το 2-2 και στο 79' ο Πιναμόντι βρήκε πάλι δίχτυα και έγραψε το 3-2, το οποίο στέλνει την Τζένοα σε νοκ-άουτ ματς, εκτός έδρας, με την Τορίνο.

Τέλος, το εισιτήριο για τους "16" του Coppa Italia πήρε και η Κρεμονέζε, η οποία νίκησε με 1-0 την Εμπολι και στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Λάτσιο.

 

SERIE A Τελευταία Νέα