Η Νάπολι θα "κυνηγήσει" τους παίκτες της!

Η Νάπολι θα "κυνηγήσει" τους παίκτες της!

Gazzetta team
Η Νάπολι θα "κυνηγήσει" τους παίκτες της!

bet365

Οι ποδοσφαιριστές... επαναστάτησαν εναντίον του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις και αυτός θα κινηθεί με κάθε τρόπο, όπως αναφέρει ανακοίνωση, για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του κλαμπ.

Στη Νάπολι γίνονται τρελά πράγματα από το βράδυ της Τρίτης, όταν ο Κάρλο Αντσελότι αρνήθηκε να μιλήσει στη συνέντευξη Τύπου της UEFA και στη συνέχεια οι παίκτες έφυγαν για τα σπίτια τους και όχι για το προπονητικό κέντρο, όπου θα έπρεπε να παραμείνουν ως την Κυριακή με απόφαση της διοίκησης.

Μία μέρα μετά, το κλαμπ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει: «Η διοίκηση ανακοινώνει ότι, σε σχέση με την συμπεριφορά των παικτών της ομάδας το βράδυ της 5ης Νοεμβρίου 2019, θα προχωρήσει στην προστασία των δικαιωμάτων της σε ό,τι αφορά το οικονομικό, το πειθαρχικό και το κομμάτι της εικόνας της. Ξεκαθαρίζουμε, επίσης, ότι έχουμε αναθέσει την ευθύνη για την εκτέλεση της απόφασης για παραμονή της ομάδας στο προπονητικό κέντρο, στον Κάρλο Αντσελότι. Τέλος, γνωστοποιούμε την απαγόρευση δηλώσεων στον Τύπο για αόριστο χρόνο».

 

SERIE A Τελευταία Νέα