Φιορεντίνα: Νέο γήπεδο σε 4 χρόνια

Gazzetta team
Φιορεντίνα: Νέο γήπεδο σε 4 χρόνια

bet365

Ο ιδιοκτήτης των Βιόλα μίλησε με τον δήμαρχο της Φλωρεντίας και στη συνέχεια είχε ευχάριστα νέα για τους οπαδούς και το ιταλικό ποδόσφαιρο.

Ο Ρόκο Κομίσο αγόρασε τις μετοχές της Φιορεντίνα στις αρχές του καλοκαιριού, κατάφερε να συσπειρώσει τον κόσμο, να ενισχύσει την ομάδα, να επαναφέρει τον ενθουσιασμό, να βάλει μπρος για την κατασκευή νέου προπονητικού κέντρου και τώρα ετοιμάζεται και για γήπεδο!

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Ο δήμαρχος Ντάριο Ναρντέλα επικοινώνησε μαζί μου και για να μου δώσει την είδηση και τώρα αρχίζουμε τη δουλειά. Σε τέσσερα χρόνια θα έχουμε το δικό μας γήπεδο», είπε ο Κομίσο μετά το ΟΚ του δήμου για την έκταση στην περιοχή Mercafir, όπου θέλει να χτίσει το γήπεδο της η Φιορεντίνα.

Είδηση που είναι ευχάριστη όχι μόνο για τους Τοσκανούς αλλά συνολικά για το Calcio, το οποίο έχει ανάγκη από νέα γήπεδα και οι ομάδες, επιτέλους, δείχνουν να αρχίζουν να δουλεύουν για να τα αποκτήσουν.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SERIE A NEWS FEED