Αταλάντα - Φιορεντίνα 2-2: Ψυχή οι μεν, "κατάρα" οι δε (vid)

Gazzetta team
Αταλάντα - Φιορεντίνα 2-2: Ψυχή οι μεν, "κατάρα" οι δε (vid)

bet365

Ο Ριμπερί έβαλε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Φιορεντίνα που ήταν μπροστά με 2-0 ως το 84', αλλά δεν πανηγύρισε ούτε τώρα την πρώτη νίκη αφού η Αταλάντα έδειξε χαρακτήρα.

Η σεζόν άρχισε με όνειρα για τους Βιόλα, οι οποίοι όμως μετρούσαν τρεις αγωνιστικές χωρίς τρίποντο. Η Αταλάντα που προερχόταν από τη βαριά ήττα στην Κροατία (Ντινάμο Ζάγκρεμπ) για το Champions League μάλλον ήταν καλός αντίπαλος για τους Τοσκανούς ώστε να πανηγυρίσουν επιτέλους και έτσι φαινόταν ότι θα γίνει. Η ομάδα του Βιτσέντσο Μοντέλα είχε ανοίξει το σκορ στο 24' με το σουτ του Κιέζα που κόντραρε και στον Παλομίνο, ενώ από το 65' ήταν μπροστά με 2-0, από το ωραίο γκολ του Ριμπερί μετά τη σέντρα του Κιέζα. Κι όλα αυτά, στο ουδέτερο Ennio Tardini της Πάρμα, το οποίο χρησιμοποιεί η Αταλάντα λόγω των έργων στο Atleti Azzurri d'Italia.

Ολα έδειχναν, επομένως, ότι η Φιορεντίνα θα πανηγύριζε επιτέλους την πρώτη της φετινή νίκη, αλλά στα τελευταία λεπτά άλλαξαν όλα. Στο 84' ο Γκόμες βρήκε τον Ιλιτσιτς κι αυτός από κοντά μείωσε σε 1-2, δίνοντας νέες ελπίδες στους Μπεργκαμάσκι και αγχώνοντας τους Τοσκανούς. Κι αφού έγιναν αυτά τα δύο, στο 95' ήρθε το 2-2 με το εκπληκτικό σουτ του Καστάν από το ύψος της περιοχής, για να σώσει τον βαθμό η ομάδα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι και να χάσει δύο αυτή του Μοντέλα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα