Έμπολι - Φιορεντίνα 1-0

Gazzetta team
Έμπολι - Φιορεντίνα 1-0

bet365

Η Έμπολι πήρε πολύ σημαντική νίκη με 1-0 επί της Φιορεντίνα και παρέμεινε μέσα στη μάχη για την παραμονή της στη Serie A.

Επιστροφή χρημάτων* στο Λεβερκούζεν - Άιντραχτ και σούπερ αποδόσεις στην Bundesliga από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το παιχνίδι απέναντι στη βαθμολογικά αδιάφορη Φιορεντίνα ήταν για την Έμπολι «ζωής και θανάτου» καθώς τα περιθώρια στη μάχη για την επιβίωση είχαν στενέψει δραματικά. Τελικά οι γηπεδούχοι κατάφεραν με το ισχνό 1-0 να πάρουν ένα πολύτιμο τρίποντο και να μείνουν ζωντανοί στην προσπάθεια για την παραμονή, μειώνοντας στους δύο βαθμούς τη διαφορά τους από την Ουντινέζε που αυτή τη στιγμή βρίσκεται μόλις πάνω από τη διακεκαυμένη ζώνη.

Η Φιορεντίνα ήταν αυτή που είχε τις καλύτερες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, με τον Μουριέλ, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Η Έμπολι με την έναρξη του δευτέρου μέρους με κεφαλιά του Ντιέγκο Φαρίας (54') πήρε το προβάδισμα και κατάφερε να κρατήσει αυτό το 1-0 ως το τέλος. Μία νίκη που τη διατηρεί μέσα στο παιχνίδι της αποφυγής του υποβιβασμού και πλέον οι τρεις τελευταίες αγωνιστικές θα είναι... φωτιά!

 

SERIE A Τελευταία Νέα