Λάτσιο – Πάρμα 4-1

Gazzetta team
Λάτσιο – Πάρμα 4-1

bet365

Τέλειο ημίχρονο με τέσσερα γκολ για τους Ρωμαίους (4-1) κόντρα στην Πάρμα, ενώ οι Μπεργκαμάσκι έμειναν στο εντός 1-1 με την υποβιβασμένη Κιέβο. Νίκη σωτηρίας για Εμπολι.

Αμφότερες δίνουν τον υπέρτατο αγώνα ακόμα και για την τετράδα. Κερδισμένη όμως ήταν η Λάτσιο και χαμένη η Αταλάντα. Δεν έπαιζαν μαζί, αλλά την ίδια ώρα και πλέον συγκατοικούν στην 6η θέση και στο -5 από το Champions Leage (ματς λιγότερο η Λάτσιο). Οι Ρωμαίοι υποδέχτηκαν την Πάρμα και ήταν καταιγιστικοί, κάνοντας φοβερό ημίχρονο, στο οποίο έβαλαν τέσσερα γκολ (4-1 τελικό σκορ). Το πλασέ του Μάρουσιτς (22') το πέναλτι (25') και το μακρινό σουτ (38') του Λουίς Αλμπέρτο, αλλά και το πλασέ εκτός περιοχής του Λούλιτς (44') κλείδωσαν το τρίποντο για τους γηπεδούχους, με τον Σπροκάτι (77') να μειώνει σε 4-1.

Κανείς ωστόσο, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η Αταλάντα δεν θα νικούσε εντός την ουραγό και υποβιβασμένη Κιέβο. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα προηγήθηκαν με τον Μετζορίνι (32'). Ο Ιλιτσιτς ισοφάρισε (55'), οι γηπεδούχοι είχαν χρόνο, πίεσαν, αλλά δεν βρήκαν την ανατροπή και έχασαν απρόβλεπτο και πολύτιμο έδαφος.

Νίκη ανάσα με Αντρεατσόλι η Εμπολι!
Η διοίκηση θέλησε να.... ξυπνήσει τους παίκτες, απέλυσε μεσοβδόμαδα τον Ιακίνι και στη θέση του έφερε τον Αουρέλιο Αντρεατσόλι. Η Εμπολι αντέδρασε, δεν λύγισε μετά τη χθεσινή νίκη της Μπολόνια και μετά το 2-1 επί της Φροζινόνε βρέθηκε ξανά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη (στο +1 από τους Ροσομπλού)! Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και στο 20ο λεπτό κέρδισαν πέναλτι, με τον Καπουτο να ανοίγει το σκορ. Στο 38' η Εμπολι πέτυχε και δεύτερο τέρμα με τον Πάγιατς. Η Φροζινόνε μείωσε στο 70' με τον Βαλζάνια, αλλά δεν κατάφερε κάτι περισσότερο. Ετσι, έμεινε στους 17 βαθμούς και ουσιαστικά είπε... αντίο στη Serie A.

 

SERIE A Τελευταία Νέα