Γκατούζο: «Στον ΟΦΗ είχα μεγαλύτερη πίεση απ' ότι στη Μίλαν»

Gazzetta team
Γκατούζο: «Στον ΟΦΗ είχα μεγαλύτερη πίεση απ' ότι στη Μίλαν»

bet365

Τα σενάρια της απόλυσης ολοένα και φουντώνουν, ωστόσο ο Τζενάρο Γκατούζο τονίζει πως στον ΟΦΗ και την Πίζα είχε εντονότερη πίεση απ΄ ότι στη Μίλαν. Ενοχλημένος για το...λεωφορείο με την Ιντερ.

«Είμαι επαγγελματίας προπονητής, γνωρίζω ότι όταν τα αποτελέσματα δεν έρχονται, είμαι υπό αμφισβήτηση. Υπάρχει πίεση, αλλά έζησα πολύ χειρότερα στον ΟΦΗ και στην Πίζα» τόνισε ο Γκατούζο, που είδε ξανά τα σενάρια απόλυσης να φουντώνουν. Ο τεχνικός της Μίλαν στάθηκε και στη σχέση με τον Λεονάρντο «Όπως σε όλες τις καλές οικογένειες στο τέλος του παιχνιδιού υπάρχει πάντα μια αντιπαράθεση, μιλάμε για αυτό που βλέπουμε και πώς να βελτιωθούμε. Υπάρχει σεβασμός και μπορεί ο ένας να κοιτάξει τον άλλον στα μάτια, ό, τι γράφεται, απλά δεν ισχύει».

Μεταξύ άλλων ο Ιταλός τεχικός εξήγησε ενοχλημένος ότι η ομάδα του δεν στήθηκε για την ισοπαλία στο πρόσφατο χαμένο ντέρμπι με την Ιντερ, κάτι για το οποίο τον κατηγόρησε ο Τύπος: «Δεν παίξαμε για το 0-0. Δεν παρατάξαμε γραμμές άμυνας, ούτε παρκάραμε το λεωφορείο. Μπορείς κάποιος να πει ότι η Μίλαν δεν έπαιξε καλά τεχνικά, αλλά όχι ότι πήγε για την ισοπαλία. Εγώ πάντως είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου που τα δίνουν όλα. Στο διάστημα που βρίσκομαι εδώ έχουμε χάσει έξι αγώνες πρωταθλήματος και για όλες τις ήττες ευθύνομαι εγώ. Οπότε, αφήστε τους παίκτες στην ησυχία του».

 

SERIE A Τελευταία Νέα