Πάρμα – Λάτσιο 0-2

Gazzetta team
Πάρμα – Λάτσιο 0-2

bet365

Οι Λατσιάλι πέρασαν με 0-2 από την Πάρμα και συνεχίζουν στον στόχο τους για το Champions League. Πεντάρα στην ουραγό Κιέβο η Αταλάντα, ισοπαλία στο Μπολόνια-Τορίνο.

Η Πάρμα έχει πραγματοποιήσει αρκετά καλό ξεκίνημα στην επιστροφή της στα σαλόνια, αλλά είχε πολλούς τραυματισμούς και έναν δύσκολο αντίπαλο να υποδεχτεί. Για τη Λάτσιο είχε νόημα μόνο η νίκη, ώστε να παραμείνει εντός τετράδας και έπαιξε ακριβώς έτσι. Οι Λατσιάλι επιτέθηκαν, έχασαν ευκαιρίες και έστω και καθυστερημένα, βρήκαν τα δύο γκολ για το πέρασμά τους με 2-0 από το «Ενιο Ταρντίνι». Ο Ιμόμπιλε αφού εκτέλεσε με πέναλτι για το έκτο φετινό γκολ του (81'), κέρασε και τον Κορέα (94'), ο οποίος κλείδωσε το τρίποντο.

Ίντερ - Μίλαν! Με υψηλές αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ανατροπή και βαθμός για Μπολόνια
Η Τορίνο αγκάλιασε τη νίκη, αλλά τα διαδοχικά προβλήματα στην άμυνα της στέρησαν ένα σημαντικό τρίποντο, μιας και αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 εκτός έδρας με τη Μπολόνια. Ετσι, οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να βρεθούν στην 5η θέση. Η Τορίνο μπήκε δυνατά στο ματς, πίεσε και μόλις στο 13' άνοιξε το σκορ. Ο Μεϊτε μοίρασε στον Ιάγο και ο τελευταίος πέτυχε το 1-0. Στο 54ο λεπτό ήρθε και το δεύτερο τέρμα, με τον Ιάγο να μοιράζει και τον Μπασέλι να σημειώνει με ωραίο σουτ το 2-0. Ωστόσο, τα κενά στην άμυνα των φιλοξενούμενων και τα γκολ του Σανταντέρ στο 59' και του Καλαμπρέσι στο 77' έφεραν την ισοφάριση. Μοιραίος ο Τζάτζα ο οποίος έχασε τρεις σημαντικές ευκαιρίες να δώσει το τρίποντο στην Τορίνο.



Εφιαλτικό ντεμπούτο για Βεντούρα
Η Κιέβο παρουσιάστηκε στο «Bentegodi» χωρίς νίκη στη σεζόν, αλλά με τον Βεντούρα στον πάγκο της. Στον αντίποδα, η Αταλάντα αγνοούσε τη νίκη από τις 20 Αυγούστου, αλλά στο ντέρμπι ουραγών η ομάδα από το Μπέργκαμο ήταν καταιγιστική. Ο Ντε Ρουν στο 25' άνοιξε το σκορ για την Αταλάντα κι έπειτα τη σκυτάλη πήρε ο Ιλισιτς που πέτυχε το 2-0 στο 28'. Τα πράγματα έγιναν ευκολότερα για τους φιλοξενούμενους, όταν στο 40' αποβλήθηκε ο Μπαρμπα. Ο Σλοβένος το πήρε πάνω του και με γκολ στο 50' και το 52' έδωσε διαστάσεις θριάμβου. Στο 72' ο Γκόσενς πέτυχε το 5-0, με την Κιέβο απλά να μειώνει στο 84' με πέναλτι του Μπίρσα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα