Πατέρας Σάρι: «Είμαι οπαδός της Φιορεντίνα»

Θοδωρής Βασίλης
Πατέρας Σάρι: «Είμαι οπαδός της Φιορεντίνα»

bet365

Την Κυριακή η Φιορεντίνα φιλοξενεί τη Νάπολι του Μαουρίσιο Σάρι με τον πατέρα του Ναπολιτάνου τεχνικού να τονίζει πως ως οπαδός των «βιόλα» είναι σε δίλημμα για το ποια ομάδα θα υποστηρίξει.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Μπάγερν - Ρεάλ Μαδρίτης, αν o Λεβαντόφσκι σκοράρει το 1ο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η Νάπολι βρίσκεται έναν βαθμό πίσω από την Γιουβέντους στην μάχη του τίτλου και την Κυριακή δίνει ένα ιδιαίτερα κρίσιμο ματς στην Φλωρεντία κόντρα στην Φιορεντίνα. Από την Δευτέρα στην Τοσκάνη έχει ανοίξει μια μεγάλη κουβέντα για το αν οι «βιόλα» θα πρέπει να χτυπήσουν το ματς ή όχι (αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα την μάχη της Ευρώπης) ώστε να βοηθήσουν τους «παρτενοπέι» να ξεπεράσουν τον μεγάλο εχθρό της Φιορεντίνα που είναι η Γιουβέντους.

Στη Νάπολι προπονητής είναι ο Μαουρίσιο Σάρι ο οποίος γεννήθηκε στη Νάπολι, αλλά μεγάλωσε στην Τοσκάνη και σχεδόν όλη του η οικογένεια είναι Φιορεντίνα. Έτσι, η μεγαλύτερη εφημερίδα της Φλωρεντίας, La Nazione, φιλοξενεί δηλώσεις του πατέρα του Σάρι για το ιδιαίτερο αυτό ματς όπου θα βρει την οικογένεια χωρισμένη στα δύο.

Ο 90χρονος πλέον, Αμέριγκο Σάρι, τόνισε ότι είναι σε δίλημμα ενόψει του αγώνα της Κυριακής. «Είμαι οπαδός της οπαδός της Φιορεντίνα, και την Κυριακή οι «βιόλα» έχουν ένα ιδιαίτερα δύσκολο αγώνα. Η καρδιά μου λέει Φιορεντίνα, αλλά στη Νάπολι είναι ο Μαουρίσιο. Αν καταφέρει να πάρει το Scudetto θα είναι κάτι ιστορικό τόσο για τον ίδιο όσο και για όλη την πόλη της Νάπολη».

 

SERIE A Τελευταία Νέα