Λάτσιο - Ουντινέζε 3-0

Gazzetta team
Λάτσιο - Ουντινέζε 3-0

bet365

Η Λάτσιο έβαλε τέλος στο αήττητο σερί της Ουντινέζε καθώς επιβλήθηκε 3-0 στο Olimpico και άφησε πίσω της την Ιντερ.

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι έκανε αυτό που έπρεπε στον εξ αναβολής από τις 5 Νοεμβρίου αγώνα. Η Λάτσιο με αυτογκόλ του Σαμίρ και γκολ των Νάνι, Φελίπε Αντερσον, έβαλε τέλος στο αήττητο σερί 7 παιχνιδιών της Ουντινέζε και προσπέρασε την Ιντερ στη βαθμολογία της Serie A.

Στο 23’ άνοιξαν το σκορ οι γηπεδούχοι όταν ο Μπάστα έκανε τη σέντρα από δεξιά, η μπάλα πέρασε απ’ όλους και στο γύρισμα του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς ο Σαμίρ πέτυχε αυτογκόλ προ του Παρόλο. Η Ουντινέζε είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο πρώτο μέρος όμως στην εξαιρετική κόντρα που έβγαλε, το δυνατό αριστερό του Μπαράκ απέκρουσε με το ένα χέρι ο Στρακόσα. Νωρίς στην επανάληψη, η Λάτσιο καθάρισε ουσιαστικά την υπόθεση τρεις βαθμοί καθώς στο 47’ ο Φελίπε Αντερσον πέρασε τον Ντανίλο και έδωσε πάρε-βάλε στον Νάνι για το 2-0. Η Ουντινέζε ζήτησε πέναλτι για πτώση του Λάρσεν, όμως δέχθηκε και τρίτο γκολ στο 87’ όταν ο Λούλιτς έκανε την μπαλιά και ο Φελίπε Αντερσον το σπριντ και το όμορφο πλασέ για το τελικό 3-0.

Λάτσιο (Σιμόνε Ιντζάγκι): Στρακόσια, Γουάλας, Ντε Βράι, Ράντου, Μπάστα, Λουκάκου, Λούκας, Παρόλο (86’ Μούρτζια), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (65’ Λούλιτς), Νάνι (72’ Λουίς Αλμπέρτο), Φελίπε, Αντερσον.

Ουντινέζε (Μάσιμο Οντο): Μπισάρι, Ντανίλο, Λάρσεν, Νόιτινκ, Σαμίρ, Πετσέλα, Χάλφρεντσον (79’ Μπάλιτς), Φοφανά, Μπαράκ (55’ Ντε Πάουλ), Μάξι Λόπες, Πέριτσα (64’ Γιάνκτο).

 

SERIE A Τελευταία Νέα