ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Με Μοντέλα στην Αθήνα η Μίλαν

Με Μοντέλα στην Αθήνα η Μίλαν

Με Μοντέλα στην Αθήνα η Μίλαν

Η ήττα από την Γιουβέντους έφερε ξανά σε δύσκολη θέση τον Βιτσέντζο Μοντέλα ο οποίος όμως συνεχίζει στον πάγκο της Μίλαν.

Η Μίλαν συνεχίζει τις ήττες και η χθεσινή νίκη της Γιουβέντους μέσα στο Σαν Σίρο μεγάλωσε ακόμα περισσότερο την γκρίνια που υπάρχει στο στρατόπεδο των «ροσονέρι». Μετά το τέλος του αγώνα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μεταξύ του Μοντέλα, του εκτελεστικού διευθυντή Μάρκο Φασόνε και του αθλητικού διευθυντή, Μασιμιλιάνο Μιραμπέλι για την υπάρχουσα κατάσταση.

Αυτό που αποφασίστηκε είναι όλες οι πλευρές να συνεχίσουν μαζί, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι ο Βιτσέντζο Μοντέλα έχει άλλα περιθώρια για απώλειες, κάτι που σημαίνει ότι στην Αθήνα κόντρα στην ΑΕΚ δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Λέστερ – Εβερτον με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Οι διοικούντες ζήτησαν από τον άλλοτε τεχνικό της Φιορεντίνα την άμεση επιστροφή στις νίκες, αφού ήδη έχει μείνει αρκετά πίσω στην βαθμολογία της Serie A.