Πρόστιμο 1.280 ευρώ στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών της στον Μάλκολμ

Κώστας Τόπας
Πρόστιμο 1.280 ευρώ στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών της στον Μάλκολμ

bet365

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας τιμωρήθηκε από τη Ρωσική Ένωση Ποδοσφαίρου (UFR) για ρατσιστικές προσβολές των οπαδών τους εναντίον του ποδοσφαιριστή της Ζενίτ, Τόμας Μάλκολμ.

Ο Μάλκολμ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για τη Ζενίτ, την περασμένη αγωνιστική, κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, καθώς πέτυχε τα δύο τέρματα στη νίκη της ομάδας του, με 4-0.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι οπαδοί της ΤΣΣΚΑ χρησιμοποιούσαν ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς προς τον Μάλκολμ και ιδιαίτερα μετά το δεύτερο τέρμα που πέτυχε.

Η ρωσική Ομοσπονδία δεν έμεινε με τα χέρια σταυρωμένα καθώς επέβαλε πρόστιμο 100.000 ρούβλια (1.280 ευρώ) στην ομάδα της Μόσχας, γι' αυτή την απαράδεκτη και ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών της.

Βέβαια, για πολλούς το συγκεκριμένο χρηματικό πρόστιμο φάνηκε χαμηλό, ωστόσο όπως τόνισε η UFR, το ποσό ήταν τόσο καθώς ο αριθμός των θεατών στο γήπεδο ήταν πολύ μικρός, εξαιτίας των μέτρων που επικρατούν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ Τελευταία Νέα