ΑΠΟΕΛ: Το σχέδιο για τη νίκη επί της Πάφου

ΑΠΟΕΛ: Το σχέδιο για τη νίκη επί της Πάφου

Newsroom
apoel
Νίκη επί της Πάφου και αξιοποίηση του αποτελέσματος στον αγώνα ΑΕΚ-Άρης, ομάδες που τον ακολουθούν στη βαθμολογία.

Ξεκάθαρος είναι ο στόχος του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος γνωρίζει πάρα πολύ καλά πως η σημερινή πρώτη εντός έδρας αποστολή στα πλέι οφ είναι άκρως σημαντική και αναλόγως της έκβασης, θα διαμορφωθεί η επόμενη μέρα…

Κάθε «τρίποντο» από εδώ και πέρα, ιδιαίτερα για την ομάδα που οδηγεί την κούρσα του μαραθωνίου, αποτελεί αυτομάτως άλλο ένα βήμα προς την υλοποίηση του τελικού στόχου.

Στη 2η αγωνιστική της β’ φάσης, η ομάδα του Σα Πίντο καλείται να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα ώστε να εδραιωθεί στην κορυφή και να πάει με άλλον αέρα στο στάδιο «Αλφαμέγα» όπου θα τον περιμένει ο Άρης (10/3). Θα ακολουθήσει για την 4η στροφή των πλέι οφ το ματς με την Ομόνοια (16/3, τυπικά γηπεδούχος).

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, ανέλυσε τη σημερινή αντίπαλο στους ποδοσφαιριστές του και τους υπέδειξε τους τρόπους ώστε να φτάσουν στο ζητούμενο. Ο Σα Πίντο, θέλει να δει μεγάλη πίστη και θέληση, μπόλικα τρεξίματα απ’ όλους, πείσμα και αποφασιστικότητα.

Σε αντίθεση με τον αγώνα απέναντι στην Ανόρθωση, ζητεί τη μέγιστη συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό και την επιβολή των δικών τους «κανόνων» για να μην δώσουν δικαιώματα στην Πάφο να πιστέψει ότι μπορεί να αποδράσει από το ΓΣΠ με το βαθμολογικό όφελος.

Παρά το γεγονός πως η αντίπαλος θα αγωνιστεί χωρίς τον τιμωρημένο Ζάιρο, πρώτος σκόρερ της, στον ΑΠΟΕΛ δεν παρασύρονται. Γνωρίζουν πως η ομάδα του Καρσέδο διαθέτει πολλές και αξιόλογες επιλογές κι ως εκ τούτου θα χρειαστεί υπερπροσπάθεια για να φτάσουν στο ζητούμενο. Εξάλλου απουσίες και μάλιστα σημαντικές, έχουν και οι «γαλαζοκίτρινοι».

Εκτός επιλογών είναι οι Πέτροβιτς (κάρτες), Κρέσπο, Κοσταντίνοφ (τραυματίες). Παίκτες που εάν ήταν διαθέσιμοι εννοείται δεν ήταν στο αρχικό σχήμα.

Μεγάλος σύμμαχος στην προσπάθεια για την επιστροφή σε νικηφόρα τροχιά θα είναι οι χιλιάδες ΑΠΟΕΛίστες που θα βρεθούν στο ΓΣΠ. Υπάρχουν ασφαλώς διαθέσιμα εισιτήρια και ως εκ τούτου, αναμένεται η προσέλευση να πλησιάσει ή ακόμα να ξεπεράσει τις 10.000.

Μπέλετς -Τσεπάκ, Ντβάλι, Σούσιτς, Ζέφτε- Σαρφό, Ντάλσιο, Ντονγκαλά, Μαρκίνιος- Βιγιαφάνιες, Κβιλιτάια, με βάση τις εκτιμήσεις έχουν το προβάδισμα για να αρχίσουν τον αγώνα.

Ωστόσο, δεν αποκλείονται μία έως δύο διαφοροποιήσεις και αυτό για δύο λόγους: αφενός υπάρχουν παίκτες που δεν προέρχονται από καλές εμφανίσεις και αφετέρου ο Σα Πίντο ενδεχομένως να θελήσει να αιφνιδιάσει την αντίπαλο.

@Photo credits: SportImages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα