ΑΠΟΕΛ: "Ήρθε η ώρα της στήριξης-Το ΑΠΟΕΛ μας πάνω απ΄όλους''

ΑΠΟΕΛ: "Ήρθε η ώρα της στήριξης-Το ΑΠΟΕΛ μας πάνω απ΄όλους''

ΑΠΟΕΛ
Ολοκληρώθηκε η δημοσιογραφική διάσκεψη του ΑΠΟΕΛ για την παρουσίαση των σχεδίων οικονομικής ενίσχυσης. Η κινητοποίηση αγγίζει όλα τα στρώματα των οπαδών του ΑΠΟΕΛ, με βάση τις οικονομικές τους δυνατότητες. Στην διάσκεψη αναφέρθηκαν 2 σχέδια με βασικό στόχο τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Πρόεδρος εταιρείας Πρόδρομος Πετρίδης, ο Πρόεδρος του Σωματείου Κυριάκος Ζιβανάρης,ο Αντιπρόεδρος Nίκος Κουγιάλης και ο Χαράλαμπος Παλαντζής(πρώην γραμματέας του Σωματείου αλλά και της εταιρείας) μίλησαν για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΑΠΟΕΛ και έκαναν λόγω σε 2 πλάνα ανάκαμψης.Μεταξύ άλλων ειπώθηκαν τα εξής:

Πρόεδρος εταιρείας Πρόδρομος Πετρίδης...

«Απευθυνόμαστε στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ σε μία κρίσιμη στιγμή. Υπάρχει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα».

«Το ανώνυμο δημοσίευμα αφορά το ΑΠΟΕΛ, η αγγελία που λέει για πώληση ομάδας. Δεν το κρύψαμε ποτέ, το αναθέσαμε σε εταιρεία. Δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε πρωτοσέλιδο. Το λέει και μόνο του στην αγγελία, αφορά την πιο πετυχημένη κυπριακή ομάδα».

«Θα εξαγγείλουμε δύο σχέδια. Από την ελάχιστη οικονομική βοήθεια μέχρι τη μέγιστη».

«Το πρώτο σχέδιο ονομάζεται το μεγαλύτερο SOLD OUT στην ιστορία και θα είναι ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ. Με την αγορά εισιτηρίου ενός εικονικού αγώνα, έναντι 20 ευρώ και για να σημειώσουμε το SOLD OUT θα πρέπει να φτάσουμε τα 23 χιλιάδες εισιτήρια. Ένα άτομο μπορεί να αγοράσει όσα εισιτήρια θέλει, χωρίς περιορισμό. Θα στείλουμε και ένα μήνυμα στους αντιπάλους μας, ότι το ΑΠΟΕΛ μπορεί να γεμίσει το μεγαλύτερο στάδιο της Κύπρου. Αυτό έχει ως στόχο να γίνει μέχρι τις 31/12/2023».

«Το δεύτερο σχέδιο απευθύνεται σε ΑΠΟΕΛίστες με μεγαλύτερη οικονομική δυνατότητα. Μία ομάδα 500 τουλάχιστον ατόμων για να συνεισφέρουν από 1000 ευρώ μηνιαίως για 3 μήνες».

Πρόεδρος Σωματείου Κυριάκος Ζιβανάρης...

«Aυτή η προσπάθεια πρέπει να ξεπεράσει τα 2 εκατομμύρια ευρώ. Αυτά τα χρήματα θα πάνε αποκλειστικά για τη μισθοδοσία των παικτών».

«Είναι εφικτός ο στόχος».

Πρόδρομος Πετρίδης...

«Ελπίζουμε ότι θα πετύχει το πλάνο».

Για το πόσο μπορεί να αντέξει το ΑΠΟΕΛ αν δεν βρεθεί στρατηγικός επενδυτής...

«Θέλουμε να είναι καθαρός. Δεν θέλουμε για ξέπλυμα χρημάτων. Να πληροί τα κριτήρια».

Αντιπρόεδρος εταιρείας Nίκος Κουγιάλης...

«Ήρθε η ώρα της στήριξης. Να ευχαριστήσω το μεγάλο κόσμο του ΑΠΟΕΛ που είναι πάντα δίπλα στην ομάδα».

Χαράλαμπος Παλαντζής (πρώην γραμματέας του Σωματείου αλλά και της εταιρείας)

«Είμαι οπαδός του ΑΠΟΕΛ εδώ και 70 χρόνια. Δεν χάνω παιχνίδι της ομάδας μας. Ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής μου, οι χαρές μου, ευτυχία και απίστευτες στιγμές που έζησα, είναι το ΑΠΟΕΛ. Χρωστώ εγώ στο ΑΠΟΕΛ. Είναι υποχρέωσή μου. Οι ΑΠΟΕΛίστες αγαπούν την ομάδα τους, είναι περήφανοι και είμαι βέβαιος πως θα ανταποκριθούν».

@Photo credits: SportImages.com.cy
 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα