ΑΠΟΕΛ: Και η Γιαγκελόνια πιθανή αντίπαλος στα προκριματικά του Champions League

ΑΠΟΕΛ: Και η Γιαγκελόνια πιθανή αντίπαλος στα προκριματικά του Champions League

Newsroom
αποελ προκριματικα τσ λ
Η Γιαγκελόνα κατέκτησε το πρωτάθλημα Πολωνίας για πρώτη φορά στην ιστορία της και έκλεισε μια θέση για το Champions League της νέας χρονιάς. Είναι μία από τις πιθανές αντιπάλους των γαλαζοκίτρινων στο β' προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Η Γιαγκελόνα πανηγύρισε τον τίτλο στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Πολωνίας, επικρατώντας 3-0 της Βάρτα Πόζναν (25/5).

Για πρώτη φορά στην ιστορία της έφτασε μέχρι αυτή την κατάκτηση και εξασφάλισε μία θέση στα προκριματικά του Champions League της ερχόμενης χρονιάς.

Είναι πιθανό να συναντήσει τον ΑΠΟΕΛ στον β΄ γύρο και να προστεθεί στους ήδη γνωστούς πιθανούς αντιπάλους των γαλαζοκιτρίνων.

Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής αυτοί είναι εννέα, μαζί με τις παρακάτω ομάδες: Φλόρα Ταλίν Εσθονίας, η Στεάουα Ρουμανίας, η Κλάκσβικ Νήσων Φαρόε, η Σάμροκ Ρόβερς Ιρλανδίας, η Λίνκολν Γιβραλτάρ, η TNS Ουαλίας, η Ρίγα Λετονίας και η Πέτροκουμπ Μολδαβίας.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / SAKIS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα