Ο Μπιέλσα εντυπωσιάστηκε απ' τη φυσική κατάσταση του Χάμες - Τι απάντησε ο Κολομβιανός

Newsroom
χάμες

bet365

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα έβγαλε το καπέλο στον Χάμες Ροντρίγκες κι εκείνος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αργεντινό τεχνικό.

Ο Χάμες Ροντρίγκες ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές στην ισοπαλία της Εθνικής Κολομβίας με την Ουρουγουάη την περασμένη Πέμπτη στο Metropolitan Stadium της Μπαρανκίγια.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός της «Σελέστε» Μαρσέλο Μπιέλσα τον επαίνεσαι για τις εξαιρετικές τεχνικές του ικανότητες, τη καλή φυσική του κατάσταση και τη μοναδική ποιότητα που φέρνει στο παιχνίδι, περιγράφοντάς τον ως παίκτη με σημαντική επιρροή του οποίου η απόδοση έπαιξε καθοριστικό ρόλο στον αγώνα. Και ο Κολομβιανός διεθνής, που είδαμε στη χώρα μας με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ανταπέδωσε τα καλά λόγια στον Αργεντινό κόουτς.

«Ειλικρινά, νόμιζα ότι η τρέχουσα κατάστασή του, δεδομένου ότι δεν παίζει τακτικά στη Σάο Πάολο, δεν θα ήταν όπως έδειξε στο παιχνίδι. Σήμερα μπόρεσε να ξεχωρίσει, κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη δεδομένης της ποιότητάς του, αλλά εκπλήσσει, κατά κάποιο τρόπο, καθώς ανακτά τη δυνατότητα να παίζει τακτικά και αυτό είναι απαραίτητο για να αποκτήσει μια κατάσταση φόρμας και να δείξει τις αρετές του».

Λίγες ώρες μετά ο Χάμες απάντησε στον προπονητή και όπως τόνισε δεν είδε τι είπε, αλλά ότι αν προέρχεται από αυτόν είναι λόγος υπερηφάνειας. «Ο Μπιέλσα είναι ένας προπονητής που έχει μεγάλη εμπειρία και έχει διοικήσει σπουδαίους παίκτες. Δεν είδα τι είπε, αλλά αν μίλησε καλά είναι λόγος υπερηφάνειας».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα