Πογέτ για Μπιέλσα: «Θα έβαζα μόνο 4-5 παίκτες από αυτούς που ξεκίνησε»

Πογέτ για Μπιέλσα: «Θα έβαζα μόνο 4-5 παίκτες από αυτούς που ξεκίνησε»

Πογέτ για Μπιέλσα: «Θα έβαζα μόνο 4-5 παίκτες από αυτούς που ξεκίνησε»

bet365

Ο Γκουστάβο Πογέτ άσκησε σφορδρή κριτική στον ομοσπονδιακό τεχνικό της Ουρουγουάης, Μαρσέλο Μπιέλσα, μετά την ήττα απέναντι στο Εκουαδόρ.

Ο Γκουστάβο Πογέτ άσκησε σφορδρή κριτική στον ομοσπονδιακό τεχνικό της Ουρουγουάης, Μαρσέλο Μπιέλσα, μετά την εκτός έδρας ήττα κόντρα στο Εκουαδόρ με 2-1, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας δεν συμφώνησε με την ενδεκάδα που επέλεξε ο Αργεντινός τεχνικός και τόνισε πως εκείνος θα χρησιμοποίουσε μόνο 4-5 παίκτες από αυτούς που έβαλε να παίξουν.

«Αν φτιάξω ενδεκάδα με εκείνους που κάλεσε, νομίζω ότι θα έβαζα τέσσερις, πέντε ή έξι από τους παίκτες που έβαλε ο Μπιέλσα. Οι παίκτες της ενδεκάδας δεν ταίριαζαν μεταξύ τους, δεν είχαν ελπίδα», σχολίασε αρχικά ο 55χρονος τεχνικός.

«Δεν ξέρω τι έκανε ο Μαρσέλο, αλλά αν ήμουν εγώ, θα μιλούσα με τον Σουάρες και τον Καβάνι και μετά θα αποφάσιζα αν θα τους καλέσω. Είναι περίπλοκο, αλλά το καλύτερο που έχει να κάνει ένας ομοσπονδιακός προπονητής είναι να επιλέξει αυτούς που θέλει», ξεκαθάρισε για τη μη κλήση των Σουάρες και Καβάνι.

«Θα είναι τα πιο εύκολα προκριματικά στην ιστορία, επειδή προκρίνονται επιπλέον δύο χώρες. Οπότε θα ήταν καταστροφή να μην πάμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο», είπε για τον στόχο της πρόκρισης που έχει θέσει η Ουρουγουάη.

«Η περίπτωση του Μπιέλσα είναι ενδιαφέρουσα. Είναι μοναδικός, δεν υπάρχει κάποιος σαν κι αυτόν, αν και πολλοί αυτοαποκαλούνται Μπιελσίστα. Ας ελπίσουμε ότι θα συνεισφέρει πολλά και ο προπονητής που θα έρθει μετά να εκμεταλλευτεί αυτά που θα αφήσει ο Μπιέλσα στην εθνική ομάδα», τόνισε στο τέλος για τον Μπιέλσα ο Πογέτ.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα